Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Combina frigorifica Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb

Arctic AK54305+ este o combina frigorifica prevazuta cu o capacitate medie, foarte avantajoasa din perspectiva pretului, dotata cu accesorii simple si spatiu bine gandit si organizat. Ar putea fi o alternativa convenabila, insa inainte de a lua orice decizie, va invitam sa descoperiti in continuare mai multe detalii utile.

Combina frigorifica Arctic AK54305+ este prevazuta cu sistem de racire static, pe baza de coducte prin care circula agentul termic. Fiindca nu dispune de sistem de racire pe baza de curenti de aer, este probabil sa apara periodic picaturi de apa rezultate in urma condensului. In momentul in care introduceti alimente mai calde, pana se va obtine un echilibru termic optim, este posibil sa se produca un anumit grad de umezeala care se va transforma in gheata sau picaturi de apa. Acest fenomen este perfect normal in cazul aparatelor frigorifice ce nu dispun de sistem de racire No Frost.

Puteti regla foarte usor temperatura din interior prin intermediul termostatului amplasat in interior. In plus, pe ambele usi este ampalsata o garnitura antibacteriana ce contine anumiti aditivi cu rolul de a preveni formarea bacteriilor in interiorul frigiderului.

Arctic AK54305+ interior

Combina prezinta o capacitate medie de 291 litri, care este distribuita intre frigiderul 204 litri si congelator 87 litri.

Frigiderul combinei Arctic AK54305+ este destul de incapator si prezinta o compartimentare foarte buna. In partea de jos, se afla un compartiment unde vor fi adaugate fructele si legumele pentru a le mentine proaspete un timp indelungat, iar in partea de sus, se afla 4 rafturi din sticla securizata foarte rezistenta cu margini de protectie la zona de contact. Aceste rafturi pot sustine chiar si vase mai voluminoase. Usa frigiderului prezinta 4 rafturi din plastic rezistent unde putem depozita sticle, borcane, oua si asa mai departe.

Congelatorul combinei Arctic AK54305+ este si el destul de incapator. Prezinta trei compartimente inchise unde putem depozita alimente in functie de originea lor, fara sa mai imprumute mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4 kg.

Combina prezinta un design foarte simplu, fiind disponibil in varianta alb. Cele doua usi preiznta manere iesite in relifer carora le putem inversa sensul de deschidere.

Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. In principiu, producatorii estimeaza cosnumul energetic anual undeva la 267 kWh. In plus, prezinta o autonomie buna, de 16 ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi in siguranta. Un alt aspect interesant la aceasta combina se refear la sistemul de semnalare sonora in cazul in care usa nu este inchisa corespunzator.

Este, deopotriva, si foarte silentioasa inregistrand numai 40 dB.

Dimensiunile combinei sunt de 54 cm latime, 60 cm adamcime si 181.4 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic AK54305+ este o combina frigorifica eficienta, care raceste foarte bine alimentele si este suficient de incapatoare. Cumparatorii sunt multumiti de ea si susitn ca isi face treaba foarte bine, fiind in acelasi timp, si destul de silentioasa. Din punctul lor de vedere, este un produs care merita achizitionat si considera raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: Arctic AK54305+

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.2/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Compartimentare eficienta
  • Silentioasa
  • Autonomie buna
  • Accesorii utile

Puncte slabe

  • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *