Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Masca de sudura cu cristale lichide 9-13 DARK BLUE Intensiv face parte din clasa optica 1/1/1/2, avand filtru Start DIN 4 si protectie UV/IR DIN 16. Vizorul masoara 92 x 42 mm si are un timp de reactie de 0.04 ms.

Masca este potrivita pentru sudura MMA 5-400 A, sudura TIG/WIG 5-300 A avand performante foarte bune la amperaj scazut TIG: MIN 5A DC; 5A AC; 5A DC pulse, sudura MIG-MAG 5:400 A, dar si pentru polizare.

In ceea ce priveste  reglajele acesteia, in exterior prezinta grad de opactiate filtru intre DIN9 si DIN13 si functie de polizare, in interior prezinta sensibilitate ce permite ajustarea intensitatii luminoase minime ce declanseaza senzorul, delay care modifica timpul in care opacitatea vizorului revine  la o valoare scazuta dupa oprirea arcului electrica, fiind foarte utila pentru sudura la amperaj inalt si test pentru bateria descarcata.

Masca 9-13 DARK BLUE Intensiv este echipata cu filtru cu autointunecare ADF, fiind format din display cu cristale lichide, circuit electronic, celule/baterii solare,  senzori si, desigur, un  filtru UV/IR. Acest filtru este capabil sa intunece in mod automat la amorsarea arcului electrica. In plus, filtrul UV/IR asigura o protectie permanenta, chiar daca filtrul cu autointunecare se afla in  stare luminoasa sau intunecata.

Opacitatea de pornire va fi fixata la o anumita valoare, pornind de la 3 ori 4, astfel ca, la inceput chiar daca ai ochii protejati, se vor putea vedea detalii, pozitionand in mod corespunzator electrodul de sudura.

Gratie senzorilor din dotare se va detecta intensitatea luminoasa inregistrata la activarea arcului, modificand imediat opacitatea ecranului in raport cu cantitatea de radiatii  emisa.

Alimentarea filtrului se poate realiza fie prin celule solare, cat si prin baterie CR2032.

Acest model de masca este prevazut cu geam de protectie ce are rolul lde a proteja filtrul de stropii rezultati in urma sudarii, dar si cu geam de protectie interior ce protejeaza filtrul de praf si de alte impuritati. Ambele tipuri de geamuri de protectie se pot inlocui atunci cand consideri ca este necesar.

Masca este realizata din polipropilena, fiind acoperita cu vopsea speciala reflectorizanta. Prezinta 2 senzori, iar temperatura optima de lucru este cuprinsa intre -5 si +55 grade Celsius.

Filtrele cu autointunecare sunt in conformitate cu EN 379, iar clasificarea include:

  • Clasa de calitate optica – este deternubata de durata de timp in care sudorul poate utiliza masca cu filtru ADF fara a obosi, realizand operatii cu diverse cerinte cu referire la performantele vizuale.
  • Clasa de difuzie a luminii – un procent prea ridicata de lumina difuzata presupune micsorarea contrasutului. Astfel, concentrarea sudorului va creste si, evident, si gradul de oboseala.
  • Clasa de omogenitate a filtrului ADF – lipsa omogenitatii din campul vizual determina grade de solicitare diferite ale ochiului, prin urmare, sudorul va obosi mai rapid.
  • Clasa de dependenta unghiulara in transmiterea luminii – face referire la masurarea gradului de intunecare cand se priveste sub diferite unghiuri. In functie de calitatea filtrelor cu autointunecare, exista o clasificare de la 1 la 3. 1 presupune cea  mai buna clasa, in timp ce 3 indica cea mai slaba clasa.

Mai mult decat atat, casca nu este incomoda, greutatea sa fiind de doar 0.52 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Masca de sudura 9-13 DARK BLUE Intensiv este un model foarte bun, realizat din materiale de calitate pe care o recomand. Clientii sustin ca le-a depasit asteptarile,  iar partea cea mai interesanta este ca o pot folosi chiar si cu ochelari de vedere si nici nu au senzatia ca se sufoca in casca chiar si la temperaturi ridicate. De asemenea, asigura o claritate foarte buna si un timp de raspuns rapid. Prin urmare, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun, iar aici poti verifica o oferta de pret foarte convenabila.

Specificatii
Clasa optica 1/1/1/2
Filtru Start DIN 4
Protectie UB/IR DIN 16
Vizor 92×42 mm
Timp de reactie 0.04 ms
Parametri reglabili Filtru de la 9 la 13
Incarcare solara+baterie
Incalzire reglabila 0.2-0.8 s
Greutate 0.52 kg

Masca de sudura cu cristale lichide 9-13 DARK BLUE Intensiv

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Filtru cu autointunecare
  • Timp de raspuns scurt
  • Claritate buna
  • Alimentare atat prin celule solare, cat si prin baterie CR2032

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *