Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Toshiba Mirai RAS-10BKV-E Toshiba Mirai RAS-10BKV-E este un model de aparat de aer conditionat ce ofera o capacitate de modificare a temperaturii mare, dar si o fiabilitate ridicata. In plus, preiznta si o serie de functii moderne care nu vor face altceva decat sa ii sporeasca eficienta. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli mai multe detalii despre produs!

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de discret, cu atat mai mult daca il vei amplasa pe un perete alb. In plus, marginile rotunjite ii ofera un plus de eleganta, astfel ca se va integra chiar si in cele mai moderne living-uri.

Aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-10BKV-E ofera o capacitate de schimbare a temperaturii generoasa de 8530 BTU pe modul racire si 10918 BTU pe modul incalzire. Astfel, poate fi amplasat chiar si in living-uri foarte spatioase suprafata pe care o poate acoperi fiind cuprinsa intre 20 si 29 mp.

Sta foarte bine si la capitolul consum, astfel pentru modul racire este incadrat in clasa de eficienta A+, iar pentru modul incalzire pe clasa A++.

Tehnologia Inverter are rolul de a eficientiza activitatea aparatului, compresorul modificand in mod automat turatiile pentru obtinerea  temperaturii dorite intr-un timp foarte scurt. Ulterior, este suficienta doar mentinerea acesteia cu un consum redus de resurse. Pe cicluri lungi, se vor observa chiar si economii cu energia electrica.

In acelasi timp, aparatul este prevazut cu filtru HEPA, filtru anti-alergic si filtru catalizator, fiind capabil sa purifice in totalitate aerul, inlaturand particulele de praf, poluare si polen, si chiar virosuri, bacterii si alergeni. In consecinta, vei putea respira un aer mult mai sanatos.

Aparatul are la baza doua functii anume: racire, respectiv incalzire, ce pot fi utilizate in functie de sezonul. Pe langa acestea, aparatul mai este prevazut si cu alte functii interesante:

 • Dezumidificare si Ventilare – elimina eficient umezeala din incapere, principala responsabila pentru formarea mucegaiului.
 • Timer – poti programa activitatea aparatul astfel incat sa functioneze pe intervale orare prestabilite, indiferent daca esti prezent sau nu la momentul respectiv.
 • Auto Restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate de tine.
 • Sleep – este ideala pe timpul noptii, fiindca nu permite schimbarea brusca a temperaturii. Mai mult decat atat, aparatul va functiona in regim silentios.
 • Auto Clean – vizeaza uscarea rapida a ventilatorului, doar in cazul modului incalzire. In acest fel, mucegaiul nu va adera pe suprafata sa.
 • Auto diagnoza – detecteaza o eventuala problema  inca din stare incipienta, chiar si scurgerile de freon. Astfel, aparatul se va opri in mod automat, iar pe display va aparea un cod specific fiecarei erori pe care il poti cauta in manualul de utilizare.
 • Mod Economic – se bazeaza pe acelasi principiu de functionare al tehnologiei Inverter, activitatea fiind intensificata o perioada scurta de timp, dupa care, se va mentine temperatura dorita cu un minim de resurse.
 • Hi-Power – are capacitatea de a intensifica activitatea aparatului pentru ca temperatura vizata sa fie atinsa mult mai rapid.

Un alt aspect foarte apreciat la acest model se refera la nivelul de zgomot produs. Astfel, pe cea mai puternica treapta dintre cele 6 disponibile, acesta nu va depasi 39 dB. Discutam despre un aparat extrem de silentios si performant si din acest punct de vedere.

In plus, aparatul vine insotit de o telecomanda foarte intuivia cu ajutorul careia il vei putea porni/opri, modifica setarile, temperatura sau functia dorita.

Telecomanda Toshiba Mirai RAS-10BKV-E

Dimensiunile unitatii interne sunt de 79.8 cm lungime, 23 cm latime si 29.3 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg. Totodata, unitatea externa masoara 66 cm lungime, 24 cm  latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 21 de kg.

Unitate externa Toshiba Mirai RAS-10BKV-E

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Toshiba Mirai RAS-10BKV-E este un aparat ce merita pana la ultimul banut, pentru ca intr-adevar isi face treaba exact asa cum promite, fiind dotat cu cele mai performante functii si tehnologii. Clientii confirma acest lucru si declara ca este una dintre cele mai bune achizitii pe care le-au realizat. Sunt incantati de functiile diversificate care acopera chiar orice tip de nevoi, sustinand ca intr-adevar raceste camera foarte bine. De asemenea, testandu-l si pe modul incalzire, au fost la fel de placut impresionati. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent. Aici poti gasi si tu o oferta buna de pret!

 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Suprafata acoperita 20 m² 29 m²
Capacitate generala 10000 BTU
Capacitate de racire 8530 BTU
Capacitate de incalzire 10918 BTU
Eficienta energetica racire A+
Eficienta energetica incalzire A++
Temperatura minima de operare racire (-°C) 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C) 24
Temperatura minima de operare incalzire (°-C) 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C) 46
Tip filtru Hepa Filtru catalizator Anti praf Anti-alergic
Tip compresor Rotativ Inverter
Numar trepte ventilator 6
Inverter Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 5.7
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4.63
Coeficient randament la racire EER 3.25
Coeficient randament la incalzire COP 3.76

FUNCTII

Functii climatizare Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Functii speciale Auto Clean

Timer

Sleep

Auto Restart

Auto-diagnoza

Mod Economic

Mod Automat

Hi-Power

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna 540 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 39 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 798 mm
Latime unitate interna 230 mm
Inaltime unitate interna 293 mm
Greutate unitate interna 9 Kg

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa 1860 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa 49 dB
Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 660 mm
Latime unitate externa 240 mm
Inaltime unitate externa 550 mm
Greutate unitate externa 21 Kg

Aparat de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-10BKV-E, 10000 BTU, Clasa A+, Filtru HEPA, Filtru Cold Catalyst, Filtru anti-alergic, Dezumidificare automata

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Inverter
 • Functionare silentioasa
 • Functii diversificate
 • Sistem de filtrare performant

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *