Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Miele Boost CX1 PowerLine este un aspirator fara sac puternic si performant care va poate ajuta sa mentineti curatenia mai usor. Daca este o solutie benefica si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat.

Aspiratorul fara sac Miele Boost CX1 PowerLine este un model foarte puternic si compact. Gratie dimensiunilor reduse, este usor de manevrat si in spatii mai restranse. Este foarte usor de folosit si poate fi transportat fara probleme. Totodata, beneficiaza de roti laterale, generoase ca dimensiuni care ofera stabilitate si manevrare usoara. In acest fel,  previne deteriorarea pieselor de mobilier si tocurilor usilor atunci cand aspirati.

Mai mult decat atat, pentru a imbunatati echilibrul ecologic, cadrele de filtare Hygiene AirCreal sunt realizate din plastic reciclat. Pune la dispozitie patru trepte de putere pe care le veti adapta in functie de nevoi. Mai mult decat atat, include filtru HEPA ce reuseste sa retina foarte bine particulele nocive din aer pentru un mediu mai curat si mai sanatos.

Acesta are la baza tehnologia Vortex care asigura performante excelente de curatare. Fluxul de aer depaseste 100 km/h asigurand colectarea optima a murdariei.

Sacul clasic de colectare a murdariei a fost inlocuit cu un recipient mult mai practic, ce ofera o capacitate generoasa de 1 litru. Astfel, atunci cand se umple va putea fi detasat foarte usor si rapid pentru a fi golit.

Un alt avantaj consta in lungimea cablului de alimentare care este de 6.5 metri raza de actiune ajungand la 10 metri.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Miele Boost CX1 PowerLine este un aspirator fara sac foarte puternic ce asigura o curatenie mai usoara in locuinta. Cumparatorii sunt incantati de el si declara ca isi face treaba excelent. Este usor de manevrat, cablul este foarte lung, iar recipientul de murdarie poate fi golit simplu si rapid. Sunt de parere ca este cel mai bun aspirator pe care l-au avut pana acum si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Pareri pe scurt: Miele Boost CX1 PowerLine

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Putere mare
  • Sistem de filtrare performant
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *