Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Miele Scout RX3 Home Vision este un robot de aspirare care va poate oferi ajutor in mentinerea locuintei mai curate fara a depune vreun efort. Este o solutie practica la care apeleaza tot mai multe persoane din lipsa de timp si energie. Pentru inceput, va invitam sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a verifica daca este in concordanta si cu nevoile voastre.

Robotul de aspirare Miele Scout RX3 Home Vision este un model care face fata diferitelor tipuri de suprafete de la podele dure, pana la covoare sau mochete. Integreaza sistemul de navigatie 3D ce include doua camere frontale care recunosc cu precizie obiectele pentru a evita obstacolele. De asemenea, va realiza harta casei pentru a optimiza traseele de aspirare si de a acoperi intreaga suprafata a locuintei.

Beneficiind de functia Wi-fi, puteti descarca aplicatia mobila si puteti controla aparatul direct de pe telefonul mobil. In acest fel, ii veti putea monitoriza activitatea, dar veti putea verifica si starea consumabilelor.

Sistemul de aspirare a fost foarte bine gandit astfel ca periile laterale circulate capteaza murdaria in zona de sub aparat, peria rotativa prinde murdaria si o transporta catre deschiderea frontala de aspiratie. Deschiderea din spate de aspiratie ajuta la eliminarea completa a murdariei fine. Gratie ventilatorului puternic, murdaria ajunge in cutia de praf a aparatului.

Functia turbo este excelenta pentru a aspira in profunzime covoarele. Autonomia acumulatorului ajunge la 120 de minute, ceea ce inseamna ca poate acoperi suprafete destul de mari fara a se descarca. Include un rezervor cu capacitatea de 400 de ml, suficient de mare incat sa nu fie necesar sa intrerupeti activitatea pentru a goli. La finalul fiecarei sedinte de aspirare, aparatul se retrage automat la statia de andocare. In plus, vine la pachet si cu o telecomanda pentru o utilizare comoda.

Robotul repzinta un diametru de 35.4 cm si o inaltime de 8.5 cm avand o greutate de 3.2 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Miele Scout RX3 Home Vision este un robot de aspirare excelent pentru cei care vor sa intretina curatenia in locuinta fara efort. Cumparatorii sunt multumiti de dispozitiv si sustin ca isi face treaba excelent. Aspira eficient diferitele tipuri de suprafete, este usor de controlat de pe aplicatie, nu interactioneaza cu obstacole si nici nu cade de la inaltime. Il recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: Robot de aspirare Miele Scout RX3 Home Vision

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Putere de aspirare buna
  • Wi-fi si aplicatie mobila
  • Telecomanda
  • Sistem de aspirare inteligent

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *