Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

MIELE H 2265 B Active este un cuptor incorporabil prevazut cu cateva functii interesante despre care vom discuta pe larg in acest review. Din punct de vedere estetic, nu as avea ce sa ii reprosez, arata foarte bine. Frontal, se afla panoul de control prin intermediul caruia vei putea realiza toate setarile necesare si unde vei putea vizualiza si timpul ramas pana la finalizarea programului de coacere.

Cuptorul MIELE H 2265 B Active este prevazut cu o capacitate ultra-generoasa de 76 de litri, ceea ce inseamna ca vei putea intreprinde orice activitate culinara vei dori. Mai mult decat atat fiind prevazut cu alimentare electrica, vine la pachet cu anumite beneficii ce se refera la coacerea mai rapida, dar si uniforma. In plus, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum energetic foarte mic. Vreau sa mentionez ca la ora actuala pe piata exista destul de putine modele incadrate in aceasta clasa si, evident, pretul este usor mai mare, insa chiar cred ca se merita, fiindca ulterior iti vei amortiza investitia.

Cu ajutorul acestui aparat, detii un control precis al temperaturii, aceasta variind intre 50 si 250 de grade Celsius. Important de stiut, pentru un plus de siguranta, usa va ramane intotdeauna rece, iar cei mici se vor putea juca in siguranta pe langa cuptor.

Este prevazut si cu cateva functii utile cum ar fi grill-ul ce permite prepararea bucatilor mari de carne, acestea devenind fragede la interior si crocante la exterior, timer-ul care opreste la timp activitatea aparatului pentru ca alimentele sa nu se arda. De  asemenea, este importanta si prezenta functiei de dezghetare care se va ocupa de dezghetarea mai rapida a alimentelor scoase direct de la congelator. In plus, poti programa ora de gatit in functie de programul tau, iar in acest sens, va trebui doar sa pregatesti alimentele si sa le asezi in interior.

Printre accesoriile cu care aparatul vine la pachet se numara tava de copt universala, gratarul de copr si fript si gratarele laterale.

Dimensiunile cuptorului sunt de 55.4 cm latime, 57.9 cm inaltime si 54.7 cm adancime, avand o greutate de 39 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

MIELE H 2265 B Active este un cuptor modern, prevazut cu o serie de functii interesante care ii vor spori eficienta. Clientii sunt multumiti de modul in care isi face treaba, afirmand ca reueste sa prepare alimentele in cele mai bune conditii, iar capacitatea sa mare este ceea ce i-a atras foarte mult. Sunt de parere ca este o achizitie reusita si considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: MIELE H 2265 B Active

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.4/10

Functii

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte economic
  • Foarte incapator
  • Prevazut cu o serie de functii moderne
  • Design elegant

Puncte slabe

  • Lipsa functie de autocuratare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *