Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Krups Latt’Espress EA829P10 este un aparat de foarte mare folos pentru cei ce obisnuiesc sa consume cafea reusind sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi. Totodata, este un aparat prevazut cu un design foarte modern si elegant, avand o carcasa de culoare neagra.

Cu ajutorul acestui aparat, poti prepara cele mai delicioase bauturi precum cafea, cappuccino, cafe latte si asa mai departe. In plus, poti memora bautura preferata alaturi de setarile dorite, astfel incat accesand un singur buton pe buton vei obtine bautura dorita. Pentru a obtine cele mai savuroase bauturi, sistemul One-Touch-Cappuccino te va ajuta in acest sens.

Gratie dimensiunilor sale compacte, va fi usor de depozitat. Aparatul beneficiaza de un recipient unde vei adauga boabele de cafea ce are o capacitate de 260 de grame si un rezervor pentru apa cu capacitatea de 1.7 litri. De asemenea, pentru cei ce prefera cafeaua cu lapte, trebuie sa stiti ca aparatul este prevazut si cu un recipient special unde vei adauga lapte.

Interfata panoului de control amplasat frontal este foarte prietenoasa, astfel ca vei gasi de fiecare data functiile dorite simplu si rapid.

Un alt sistem ce joaca un rol deosebit de important in activitatea aparatulu se refera la Krups Compact Thermoblock care capteaza gustul veritabil de cafea intr-o forma cat mai pura, de unde va rezulta o bautura extrem de aromata si savuroasa.

In plus, nici intretinerea aparatului nu ar trebui sa va creeze probleme, intrucat accesand functia automata de curatare, aparatul isi va face treaba singur. De asemenea, este prevazut si cu sistem anticalcar si sistem de decalcifiere care vor asigura espressor-ului o durata de utilizare cat mai mare.

Concluzii si Pareri de la clienti

Krups Latt’Espress EA829P10 este un aparat deosebit pe care il recomand cu toata increderea iubitorilor de cafea, cappuccino si alte bauturi din aceasta sfera. Clientii sunt foarte incantati de el si afirma ca arata foarte bine si prepara excelent cafeaua, exact pe gustul lor. De asemenea, este foarte usor de utilizat si de intretinut, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

 

Pareri pe scurt: Krups Latt'Espress EA829P10

9.9

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.7/10

Functii

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de folosit
  • Ocupa putin spatiu
  • Autocuratar, decalcifiere, anticalcar
  • Design elegant

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *