Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Sunteti in cautarea unui pat cu noptiere pentru un dormitor mobilat modern, insa nu v-ati putut hotari inca asupra unui model? Ei bine, patul Kring Bronx in nuanta stejar antracit poate fi o varianta interesanta de luat in calcul si foarte accesibila ca pret. Se integreaza perfect si intr-un buget mai mic, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Patul Kring Bronx este prevazut cu un cadru realizat din PAL si prezinta doua noptiere integrate. Finisajaul este laminat, iar culoarea inchisa creeaza un mediu odihnitor, timp in care este foarte usor si de intretinut. Este practic un pat matrimonial compatibil cu o saltea cu dimensiunile de 160 cm latime si 200 cm lungime.

Atentie, insa, trebuie achizitionate separat salteaua si somiera. Setul de mobilier se livreaza in colete si trebuie montat de catre utilizator. Primiti odata cu pachetul si instructiunile de montaj.

Modelul in discutie masoara 256 cm latime si 206 cm lungime, avand o inaltime de 94 cm.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Kring Bronx este un pat prevazut cu noptiere interesant, ce ofera un stil modern fiind accesibil si bugetelor mai reduse. Cumparatorii au declacat ca produsul este in concordanta cu asteptarile sale, oferind un aspect placut. Nu le-a fost dificil sa il monteze avand in vedere ca au studiat cu atentie instructiunile primite, iar in final, produsul a iesit exact asa cum trebuia. De asemenea, au mai declarat ca produsul este bine construit, materialele destul de solide, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. In opinia lor, raportul calitate/pret a fost unul avantajos.

Pareri pe scurt: Kring Bronx

9.4

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Design

9.4/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Desgin modern
  • Montaj destul de usor
  • Usor de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *