Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Esti in cautarea unui set de bucatarie gata realizat, insa nu te-ai putut hotari inca? Daca bucataria nu este una foarte spatios, iar fiecare loc trebuie valorificat la maxim, atunci s-ar putea sa fii interesat de setul de bucatarie Kring ROMA. 

In principiu, atunci cand amenajam bucataria, aceasta trebuie sa indeplineasca o serie de reguli esentiale. In primul rand, trebuie sa fie practica si confortabila pentru utilizator, luminoasa si sa iti permita sa te misti in voie. Chiar si atunci cand spatiul nu este unul foarte generos, trebuie sa gandesti mobilarea ei astfel incat sa iti ofere o buna mobilitate in bucatarie.

Setul de bucatarie Kring ROMA este ideal pentru spatii mici si amenajate modern. Are o lungime de doar 179 cm si este prevazut cu multiple spatii de depozitare, toate fiind inchise cu usi din lemn ce ofera un aspect uniform si ordonat. Este realizat din PAL tratat chimic, care rezista destul de bine la umezeala.

Blatul este termorezistent si are o grosime de 28 mm fiind realizat din pal melaminat. Setul dispune de accesorii metalice, geam transparent, picioare din plastic si piston pneumatic la usa de la hota. In plus, aici puteti gasi acelasi set de mobilier in varianta alba complet.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Setul de bucatarie Kring ROMA este o varianta potrivita pentru bucatarii mici fiind accesibila chiar si celor cu un buget mai mic. Cumparatorii au declarat ca setul a fost usor de asamblat, mobilierul arata bine si se integreaza perfect in bucatariile lor nu foarte spaitoase. Multi dintre ei au fost chiar placut surprinsi de calitatea setului avand in vedere pretul mic de achizitie. In opinia lor, pentru nevoile sale este exact ceea ce a trebuit, iar raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Kring ROMA

9.3

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Asamblare usoara
  • Design placut
  • Bine compartimentat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *