Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Polti Cimex Eradicator este un aparat de curatat cu abur care are capacitatea de a igieniza diverse tipuri de suprafete, fara a mai folosi produse chimice de curatare, dar si de a inlatura daunatori, cum ar fi plosnitele de pat. Modelul in discutie este un aparat eco-friendly, non-contact, non-chimic pe care il puteti folosi si pentru indepartarea plosnitelor.

Aparatul de curatare cu abur Polti Cimex Eradicator are la baza un generatore special cu abur care foloseste aburul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru a elimina orice fel de daunatori. Fluxul de aer generat poate elimina chiar si insectele adulte, pe cele iin stadii de nimfa, precum si ouale acestora, provocand soc termic.

Aburul usor-incalzit s-a dovedit a fi cea mai buna solutie pentru plosnite care in ultimii ani au inceput sa creeze tot mai multe probleme inclusiv in sectorul hotelier, pensiunii, linii de croazierea si transporturi publice. Nici locuintele nu au fost ferite din calea lor, iar tot mai multe persoane fizice s-au plans de aparitia lor. Acestea pot sta ascunde sub canapele si saltele de pat, in adanciturile acestora, in fisuri si crapaturi ale fibrelor textile, in spatele capetelor de pat, in noptiere, sub ramene tablourilor, in plinte, pe cablurile electrice ori n zona intrerupatoarelor. Eliminarea lor nu este o misiune tocmai usoara, iar cei care s-au confruntat cu ele stiu deja acest lucru.

Totodata, este important de mentionat faptul ca puteti folosi acest dispozitiv pe suprafete precum geamuri, tapiterie, parchet, linoleum si asa mai departe, fara teama de a deteriora. Prezinta o putere de 2250 W si o capacitate a rezervorului de 2 litri. Presiunea aburului este de 4 bari, iar debitul de abur inregistrat este de 110 g/min. Are nevoie de 10 minute pentru ca apa sa atinga temperatura de 180 de grade Celsius.

Polti Cimex Eradicator beneficiaza de sistem de siguranta ce impiedica supraincalzirea, oferind astfel siguranta sporita in utilizare. Mai mult decat atat, este foarte usor de folosit si de manevrat, iar in ansamblu isi face treaba cu succes.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Polti Cimex Eradicator este un aparat de curatare cu abur realmente eficient care va presupune un mod de functionare sigur si facil. Clientii au declarat ca este de departe cel mai bun aparat pentru eliminarea definitiva a plosnitelor din casa, iar multi dintre ei sustin ca face ceea ce nu au reusit sa faca firme specializate pe dezinsectie. Concret, cei mai multi dintre ei l-au achizitionat pentru a scapa de plosnitele despre care spuneam anterior ca nu este usor sa scapi.

Cumparatorii au confirmat le distruge complet inclusiv ouale acestora si este o solutie mult mai eficienta decat substantele otravitoare care nu doar ca nu sunt sanatoase nici pentru membrii familiei, ci nu reuseau sa ajunga in toate locurile unde se ascundeau plosnitele, motiv pentru care acestea continuau sa se inmulteasca. Avantajul acestui aparat, in opinia lor, este ca ofera posibilitatea de a patrunde in absolut toate ascunzatorilor inclusiv plinte, covoare, perdele, imbinari etc, ceea ce este esential. Il recomanda cu toata increderea mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Polti Cimex Eradicator

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Indeparteaza excelent orice fel de insecte
  • Poate atinge o temperatura foarte mare de 180 de grade Celsius
  • Este usor de folosit
  • Jet puternic

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

One thought on “Aparat de curatare cu abur Polti Cimex Eradicator Plosnite | Review si Pareri pertinente

  1. Vreau sa stiu daca sunt eficiente sută la sută aceste aparate împotriva plosnitelor si ce garantie au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *