Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Polti Vaporetto Smart 30_S este un dispozitiv potrivit pentru spatii mici cu ajutorul caruia puteti curata mai usor suprafete precum podele dure, covoare, saltele, canapele si plite, beneficiind in acest sens de o gam avairata de accesorii. Poate fi un aparat care va simplifica realmente munca, dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe detalii.

Aparatul de curatat cu abur Polti Vaporetto Smart 30_S  are capacitatea de a elimina pana la 99.99% dintre virusuri, germeni, bacterii si alte microorganisme daunatoare. Asigura o buna igienizare intregii locuintei, fiind o alternativa buna mai ales daca aveti animale de companie sau copii mici. Este un aparat practic si compact, potrivit pentru utilizare de zi cu zi. Nu necesita produse chimice de curatare sau detergenti, dezinfectarea se realizeaza cu ajutorul aburului la temperaturi ridicate. Il puteti folosi pe orice suprafata de la podele dure, pana la chiuvete sau plite.

Dispozitivul include 12 accesorii ce permit curatarea si igienizarea a diverse tipuri de suprafete. Printre acestea se numara: peria pentru pardoseli cu ajutorul careia veti curata gresia, parchetul faiana, marmura, covoarele si mochetele, laveta pentr pardoseli ce se ataseaza periei pentr ua colecta murdaria dizolvata in aburi, laveta cu elastic din material moale pe care o puteti folosi in combinatie cu peria mica pentru a capta mai bine murdaria de pe tapiterie, periile mici cu perii de nylon care se adtaseaza adaptorului special pentru accesorii reusind sa curete murdaria rezistenta, adaptorul epntru accesorii permite atasarea furtunului flexibil si a accesoriilor, functionadn ca o lance pentr concentrarea aburului, perie mica si kit de curatare pentru ferestre, concentrator abur ideal pentru curatarea robinetelor, mobilierului de baie, arzatoarelor si frigiderului, lance de abur pentru curatarea spatiilor greu accesibile si palnia pentru alimentarea rapida a boilerului cu apa.

Aparatul Polti Vaporetto Smart 30_S  prezinta o putere maxima de 1800 W, o presiune de 3 bari si emisie aburi de pana la 85 g/min. Are nevoie de trei minute pentru a atinge temperatura de 125 de grade Celsius si pentru a fi pus in functiune. Dimensiunile aparatului sunt de 39 x 25 x 29 cm, iar greutatea acestuia este de 5.5 kg. Datorita rotilor de transport din dotare, il puteti muta foarte usor dintr-un loc in altul.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul de curatat cu aburi Polti Vaporetto Smart 30_S va poate ajuta sa mentineti casa igienizata mai usor, fara a mai folosi produse chimice de curatare care ar putea fi daunatoare sanatatii. Clientii sustin ca l-au achizitonat inca din pandemie si sunt foarte incantati de eficienta sa. Intr-adevar beneficiaza de o gama foarte variata de accesorii si sunt fascinati de cate lucruri pot face cu el. Cei mai multi l-au cumparat in primul rand pentru igienizarea casei, este usor de folosit si foarte practic. Din punctul lor de vedere, se ridica la nivelul asteptarilor si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Polti Vaporetto Smart 30_S

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Gama foarte variata de accesorii
  • Incalzire rapida
  • Igienizare eficienta fara substante chimice
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *