Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Esti in cautarea unei piscine pe cadru metalic spatioasa unde sa va puteti petrece timp de calitate alaturi de cei dragi? O varianta interesanta ar putea fi modelul de piscina rectangulara de la Intex, fiind suficient de spatioasa, dar si rezistenta.

Piscina rectangulara de la Intex este prevazuta cu structura metalica si are un volum de 3834 litri. Prezinta forma dreptunghiulara si masoara trei metri lungime si doi metri latime oferind un spatiu suficient de mare incat sa poata incapea intreaga familie.

Cadrul metalic este durabil si foarte rezistent la coroziune. Peretii laterali sunt realizati din trei straturi de PVC durabil si poliester.

Este un produs usor de montat si instalat, trebuie doar sa va asigurati ca suprafata pe care o amplasati este perfect dreapta, fara denivelari. Ingrijita cum trebuie, va puteti bucura de ani la rand.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Piscina rectangulara Intex este un model foarte bun si spatios, ideal pentru orice gradina. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si declara ca a meritat fiecare banut. Este foarte spatioasa, rezistente, arata foarte bine, iar unii dintre ei o folosesc de cativa ani buni fara probleme, iar produsul nu s-a deteriorat. Supimentar, trebuie achizitionata si o pompa pentru filtrarea apei, fiindca piscina dispune de duze speciale pentr pompa. Asadar, sunt multumiti de alegerea facuta pe care o recomanda si altor persoane apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Piscina rectangulara Intex cadru metalic, 3m x 2m

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.6/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate mare
  • Cadru metalic
  • Rezistenta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *