Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Piscina Intex Easy Set poate fi o idee inspirata cu ajutorul careia sa va puteti relaxa alaturi de prieteni si cei dragi. Este suficient de spatioasa si poate fi o alegere foarte buna si pentru copii mai mari.

Intex Easy Set este o piscina supraterana gonflabila realizata din PVC si polietilena ce detine un volum de 886 litri. Este indicata chiar si pentru copii cu varsta mai mare de trei ani.

Inainte de a o instala, trebuie sa va asigurati ca locul unde o veti amplasa este perfect drept si nu exista denivelari. De asemenea, montarea ei este destul de simpla si nu ar trebui sa va creeze probleme. In plus, materialul este unul calitativ, usor de manevrat si rezistent.

Modelul in discutie are o adancime de 51 de cm si un diametru de 183 cm, greutatea acesteia fiind de 6.7 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Intex Easy Set este un model de piscina spatios si rezistent ce poate fi o optiune interesanta si pentru gradina voastra. Actualii cumparatori care nu sunt deloc putini sustin ca este foarte spatioasa, mai spatioasa decat pare in imagini, materialul este unul de calitate, iar piscina este foarte rezistenta. De asemenea, sustin ca este foarte comoda si se simt foarte bine cand se relaxeaza in ea. Montajul a fost simplu si rapid, iar de ea se pot bucura si copii cu varsta de peste trei ani care sunt de-a dreptul bucurosi. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Pareri pe scurt: Intex Easy Set

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Spatioasa
  • Rezistenta
  • Usor de montat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *