Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review: Steinhaus PRO-RH1500+

Ciocanul Rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500+ este un aparat de bricolaj puternic si accesibil, fiind perfect pentru a executa lucrari de tip hobby pe anumite surpafete cum ar fi lemnul, zidaria, metalul sau betonul, cu un efort minim depus din partea utilizatorului final.

Prezinta un motor puternic ce este fabricat din cupru (ii asigura o durabilitate sporita in timp), cu o putere de 1500W si o viteza maxima de 860RPM, in timp ce energia de perfecutie este de 5.5J iar numarul percutiilor de 4250/minut.

Mecanismul pneumatic din dotare asigura lucrul cu cel mai mic efort posibil si va permite totodata, gaurirea, gaurirea cu percutie, daltuirea cu blocarea daltii sau daltuirea fara blocarea daltii.

Sistemul SDS+ va ofera posibilitatea sa schimbati rapid si sigur accesoriile din dotare, acest aparat rotopercutor avand ca principala utilitate lucrari de gaurire a betonului de pana la 32 mm si de daltuire a acestuia.

Prezinta si un maner suplimentar antivibratie ce va ajuta sa manevrati rotopercutorul mult mai usor si sa il folositi cu spor, oboseala din timpul utilizarii nemaifiind prezenta. Asadar, il veti putea utiliza pe o perioada mai mare de timp, fara a obosi repede, cum se intampla la alte modele.

Butoanele de selectie a modului de lucru precum si cele 6 trepte de turatie variabila ce sunt prezente pe consola rotopercutorului va permite sa realizati o multitudine de lucrari.

Diametrul de gaurire in beton poate fi de pana la 32mm, in otel de pana la 13mm iar in materiale lemnoase putin mai mare, de pana la 43mm.

Greutatea rotopercutorului este de 5.6kg iar lungimea cablului de alimentare de 3 metri.

Pareri de la clienti si concluzii

Clientii care au achizitionat acest model de rotopercutor afirma ca au facut o alegere buna, la un pret foarte accesibil. Acestia sunt de parere ca raportul calitate-pret este foarte bun si mai afirma ca face fata cu brio oricarei provocari din casa, atunci cand vorbim de lucrari de tip hobby sau semi-profesionale.

Concluzii pe scurt: Steinhaus PRO-RH1500+

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 1500W
  • Mandrina de tip SDS-Plus
  • Kitbox + burgie incluse, dalta si spit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *