Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Steinhaus PRO-ELM14

Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus PRO-ELM14 este perfecta daca locuiti la casa si doriti sa aveti un gazon impecabil, avand capacitatea sa acopere o suprafate medii, cuprinse intre 350-1000 m².

Prezinta o putere a motorului de 1400W si o viteza de rotatie de 3500 RPM pentru a putea avea rezultatele dorite, adica taieri perfecte ale gazonului, care va fi invidiat de catre vecini.

Vei putea scapa simplu si rapid de gazonul ce creste peste masura, avand posibilitate de reglare de la inceput a inaltimii dorite.

Inaltimea taierii gazonului poate fi seata in 5 trepte 25/38/51/65/75 mm, latimea de taiere avand valoarea de 37 cm. Sacul din dotare are un volum de colectare de 40l, fiind suficient de incapator pentru a putea tunde gazonul dintr-o singura runda, fara a-l mai goli.

Masina de tuns gazonul are o greutate de 10,5kg, ceea ce ii ofera o manevrabilitate usoara si o face sa fie usor de transportat, avand in vedere ca dispune 4 roti si un suport metalic ce va ajuta sa o impingeti cu usurinta de la spate.

Pareri de la clienti si concluzii

Clientii au pareri foarte bune despre acest model si afirma ca o folosesc fara probleme chiar si pe iarba mai uda. Raportul calitate-pret este excelent, fiind o masina destul de buna dupa cum si afirma.

Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus PRO-ELM14 poate reprezenta o solutie fiabila daca doriti un produs accesibil ca pret, care sa ofere placerea de a tunde gazonul.

Concluzii pe scurt: Steinhaus PRO-ELM14

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Fiabilitate ridicata
  • 5 trepte de reglare pe inaltime
  • Greutate mica

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *