Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Rohnson R540S este o masina de tocat puternica ce reuseste sa marunteasca intreg continutul de carne intr-un timp foarte scurt. In plus, este un produs fiabil care va reusi sa ofere performante remarcabile, dar si o durata de utilizare mare.

Masina de tocat Rohnson R540S este prevazuta cu o putere de 1800 W si o capacitate de tocare de 2.5 kg/min. Cu alte cuvinte, vei reusi sa maruntesti o cantitate considerabila intr-un timp foarte scurt.

Dispune de trei discuri de tocare cu diametre diferite: 3, 5, respectiv 7 mm. Astfel, vei putea marunti continutul mai gros sau mai fin, in functie de preferinte. Mai mult decat atat, aparatul beneficiaza de accesoriu pentru carnati si accesoriu kebbe, ce te vor ajuta sa prepari cei mai deliciosi carnati chiar la tine acasa, carne pentru perisoare, chiftele si asa mai departe. In plus, atunci cand apar blocaje vei putea activa functia reverse ce presupune derularea in sens invers.

Toate accesoriile si componentele care se detaseaza fie pot fi spalate imediat dupa utilizare sub jetul de apa, fie pot fi adaugate ulterior in masina de spalat vase.

De asemenea, masina prezinta un design modern, fiind prevazuta cu un corp metalic, foarte rezistent la uzura. In partea de jos, se afla un buton prin intermediul caruia vei porni si vei opri aparatul. Nu este un aparat foarte mare, drept pentru care nu ocupa mult spatiu in bucatarie.

Concluzii si Pareri de la clienti

Rohnson R540S este o masina de tocat carne foarte buna ce functioneaza impecabil si este usor de intretinut. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca marunteste foarte bine continutul, dar si foarte rapid. De asemenea, sunt incantati de faptul ca pot prepara foarte usor si carnati, iar la final se curata foarte usor, iar din comoditate multi dintre ei adauga accesoriile chiar si in masina de spalat vase. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Rohnson R540S

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate mare
  • Motor puternic
  • Accesoriu kebbe, carnati
  • Usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *