Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Tefal FX100015 Fry Delight este o friteuza care ofera multe alternative de preparare a alimentelor, de la prajire pana la coacere, astfel ca poti obtine o gama variaza de preparate. In plus, presupune si un mod usor de functionare, dar si o intretinere facila.

Spre deosebire de alte friteuze, acest model permite prajirea alimenteloro intr-o cantitate  mai mica de ulei sau chiar deloc. Gratie tenologiei Air Pulse, friteuza Tefal FX100015 Fry Delight poate praji sau chiar poate gratar, friptura sau coace alimentele preferate. Aceasta presupune implementarea unui element de incalzire superior si un flux de aer optimizat. Cu ajutorul ei, alimentele devin crocante la exterior si fragede la interior cu sau fara ulei.

Este nevoie de aproximativ 15 minute pentru a prepara doua portii de cartofi prajiti sau chips-uri, la temperatura de 200 de grade Celsius. Temperatura se poate ajusta de la 150 pana la 200 de grade Celsius.

Panou control Tefal FX100015 Fry Delight

Panoul de control este amplasat frontal, iar interfata acestuia este una foarte simpla si intuitiva. Toate setarile dorite vor fi realizate extrem de usor.

Este un aparat foarte usor de folosit, ce permite realizarea setarilor dorite cu foarte mare usurinta. In plus, nu vor mai aparea nici mirosuri neplacute in bucatarie.

Personal, apreciez la acest model de friteuza flexibilitatea pe care o ofera, faptul ca pot praji alimentele cu o cantitate mica de ulei, dar si pentru ca pot coace sau prepara fripturi delicioase. In general, alte modele de friteuze pe care le-am testat, necesitau o cantitate foarte mare de ulei, iar in general, prefer sa schimb foarte des uleiul sau chiar dupa fiecare prajire, ceea ce ar atrage costuri importante pe termen lung. In schimb, aceasta friteuza m-a fascinat de la prima utilizare si chiar functioneaza ireprosabil.

Concluzii si Pareri de la clienti

Tefal FX100015 Fry Delight este una dintre friteuzele care mi-au placut cel mai mult si care permite prepararea unei game foarte variate de alimente in diverse moduri. La randul lor cumparatorii sustin ca este un electrocasnic foarte util si practic in orice bucatarie. Au pregatit cartofi, fripturi si altele, iar rezultatul a fost excelent de fiecare data, iar mancarea a fost de-a dreptul gustoasa. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Tefal FX100015 Fry Delight

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Prajire fara ulei, Coacere, Grill
  • Usor de folosit
  • Fara mirosuri neplacute
  • Usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

One thought on “Review Tefal FX100015 Fry Delight – friteuza cu bol detasabil

  1. Este minunata aceasta friteuza 🙂 am achizitionat-o recent si am pregatit legume, fripturi fara vreun pic de ulei iar rezultatul a fost…. delicioooos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *