Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Star-Light ACM-12FOR

Star-Light ACM-12FOR este un aparat de aer conditionat prevazut cu o gama foarte variata de functii si performante ridicate, la un pret cat se poate de accesibil. Nu este de mirare ca reprezinta un model foarte apreciat de cumparatori, asa ca va invitam sa aflati mai  multe detalii in continuare.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FOR este prevazut cu o capacitate generoasa de 12000 BTU pentru modul racire si 13000 BTU pentru modul inclzire. Prin urmare, este ideal pentru incaperi cu suprafete cuprinse intre 16 si 23 mp cu inaltime standard de 2.65 m. Valorile pot varia si in functie de nivelul de izolare termica.

Totodata, obtine performante bune si din perspectiva consumului energetic astfel ca pentru modul racire este incadrat in clasa A++, iar pentru modul incalzire este incadrat in clasa A+.

Aparatul este prevazut cu tehnologia Inverter ce joaca un rol esential in minimizarea consumului energetic, fiindca acel compresor din dotare isi va putea varia in mod automat turatia, astfel incat sa se atinga rapid conditiile climaterice setate. Pe cicluri lungi de utilizare, se pot obtine economii cu energia electrica de pana la 30-40% comparativ cu un sistem cu compresor clasic On/Off.

Sistemul de filtrare existent in cadrul acestui aparat este capabil sa purifice intr-o proprotie destul de mare aerul din incapere. In plus, acesta este lavabil, astfel ca il poti detasa foarte usor si spala, pentru a nu fi nevoie de inlocuirea periodica ce nu ar face altceva decat sa atraga cheltuieli suplimentare.

Aparatul poate fi folosit atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece gratie celor doua functii de baza si anume: racire si incalzire. In plus, aparatul mai este prevazut si cu alte functii precum:

 • Ventilare si dezumidificare – pot fi folosite pe toata durata anului fiindca lupta eficient impotriva umezelii excesive din casa, principala cauza a formarii mucegaiului.
 • Timer – permite presetarea regimurilor de functionare pe intervale orare.
 • Auto-restart – aparatul isi poate relua in mod automat activitatea, in conformitate cu ultimele setari realizate anterior, in cazul unei pene de curent.
 • Follow Me – presupune transformarea telecomenzii in termostat de camera ce va transmite in mod constant feedback catre unitatea principala pentru mentinerea unei temperaturi optime.
 • Autodiagnosticare – detecteaza inca din stare incipienta evenetualele defectiuni aparute, intrerupand automat activitatea aparatului. In plus, pe display va fi afisat un cod specific pe care il vei gasi in manualul cu instructiuni.
 • Sleep/Night – asigurand un nivel de confort sporit pe toata durata noptii, functionand in regim silentios. Totodata, nu vor aparea schimbari bruste de temperatura, iar pe parcursul celor 8 ore se va obtine si un consum energetic redus.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, as putea spune ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Pe cea mai puternica treapta dintre cele 4 trepte de ventilare, nivelul zgomotului nu a depasit 41 dB.

Unitatea interna masoara 80.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 7.2 kg.

Unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime alaturi de o greutate de 25.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Star-Light ACM-12FOR este un aparat de aer conditionat foarte convenabil, prevazut cu o serie de functii interesante la un pret foarte accesibil. In plus, clientii sustin ca isi face treaba foarte bine, raceste foarte bine incaperea pe timpul verii, dar si iarna s-a dovedit la fel de eficient pe modul incalzire. In plus, au apreciat la el faptul ca vine cu kit de instalare inclus, iar in ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Star-Light ACM-12FOR

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Inverter
 • Capacitate 12000 BTU - racire si 13000 BTU - incalzire
 • Gama variata de functii
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *