Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review Star-Light ACM-12FORS

Star-Light ACM-12FORS este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat marca Star-Light, ce vine la pachet cu o serie de functii inteligente, dar si cu un consum energetic redus. Mai mult decat atat, ne surprinde in mod placut si prin prisma design-ului simplu si placut, insa te invitam in continuare sa afli mai multe detalii!

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h pe  modul racire si 13000 BTU/h pe modul incalzire. In consecinta, este aparatul ideal pentru racirea sau incalzirea incaperilor cu suprafete de pana la 23 mp.

Este, totodata, un aparat performant si din punct de vedere al consumului energetic, astfel ca setat pe modul racire este incadrat in clasa A++, iar pe modul incalzire clasa A+.

Aparatul are la baza tehnologia pe Inverter, principala responsabila pentru reducerea consumului energetic. Astfel, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, pentru obtinerea temperaturii dorite mai rapid, ulterior, fiind necesara doar mentinerea acesteia. In plus, pe cicluri lungi se vor obtine economii cu pana la 30-40% comparativ cu un sistem clasic dotat cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare din dotare face parte din categoria celor mai performante fiind capabil sa elimine cele mai fine particule de praf, poluare, virusuri, bacterii si chiar alergeni. In plus, se poate demonta usor si este lavabil, astfel ca nu va fi nevoie de inlocuirea sa periodica.

Cele doua functii de baza ale aparatului sunt cea de racire si cea de incalzire. In acelasi timp, aparatul dispune si de alte functii utile si foarte interesante:

 • Ventilare si dezumidificare – pot fi folosite pe tot parcursul anului fiindca elimina eficient umezeala din casa, principala responsabila pentru formarea mucegaiului.
 • Timer – permite presetarea aparatului pentru functionarea pe intervale orare.
 • Auto-restart – permite reluarea activitatii aparatului dupa o eventuala pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate anterior.
 • Follow me – transforma telecomanda aparatului in termostat de camera, transmitand in mod continuu feed-back catre unitatea principala, pentru a mentine o temperatura constanta.
 • Autodiagnosticare – protejeaza aparatul impotriva eventualelor defectiuni, oprind automat activitatea aparatului. In plus, pe display va aparea un cod specific fiecarei erori, pe care il poti cauta in manualul de utilizare pentru a vedea despre ce este vorba.
 • Sleep/Night – asigura un grad de confort sporit pe toata durata  noptii, fiindca nu va permite schimbarea brusca a temperaturii. In plus, functioneaza in regim silentios pentru a nu te deranja.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere dintre cele patru din dotare, atinge 53 dB. Nu este o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 7.2 kg.

Dimensiunile unitatii externe sunt de 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, avand o greutate de 25.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACM-12FORS este un aparat de aer conditionat ce isi face intr-adevar treaba foarte bine, iar partea si imai interesanta este ca vine la pachet cu kit de instalare gratuit. Clientii sunt de parere ca este o alegere foarte buna si chiar isi face treaba exact asa cum promite. Mai mult decat atat, sustin  ca sunt foarte incantati de diversitatea functiilor si de faptul ca este un aparat economic. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent, iar pentru o oferta de pret foarte convenabila, te invitam sa intri aici.

Recenzii pe scurt: Star-Light ACM-12FORS

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Gama variata de functii
 • Capacitate 12000 BTU - racire si 13000 BTU incalzire
 • Sistem de filtrare performant
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *