Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light ACM-12FOW este un aparat de aer conditionat foarte convenabil din perspectiva raportului calitate/pret ce ofera conditiile termice optime chiar si atunci cand afara temperatura este una critica. In general, se descurca eficient, beneficiind de o serie de functii foarte utile despre care vom discuta pe larg in acest material.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FOW este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru o incapere cu suprafata de aproximativ 23 mp. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul incalzire si A+ pe modul racire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, pentru a obtine temperatura dorita mai rapid, iar ulterior, va fi  mentinuta cu un consum redus de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Filtrul din dotare reuseste sa elimine chiar si cele mai fine particule de praf din aer, iar partea si mai buna este ca poate fi spalat, deci nu va trebui inlocuit periodic.

Star-Light ACM-12FOW are la baza functiile racire si incalzire, precum si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – elimina umezeala din aer, prevenind astfel formarea bacteriilor si mucegaiului.
 • Timer – permite resetarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea activitatii aparatului in mod automat dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Follow me – transforma telecomanda in termostat de camera, transmitand constant feedback catre unitatea centrala.
 • Autodiagnosticare – identifica orice problema aparuta la nivel funcitonal, afisand pe display un cod specific fiecarei erori.
 • Sleep / Night – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, prevenind variatiile bruste de temperatura.

In acelasi timp, reuseste sa ramana un sistem de climatizare destul de silentios, pe cea mai puternica treapta de putere inregistrand doar 41 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 28.5 cm inaltime, cantarind 7.2 kg. Unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, cantarind 25.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACM-12FOW este un aparat de aer conditionat care se descurca eficient, avand o capacitate de modificare a temperaturii destul de mare, astfel ca va putea fi o alternativa chiar si pentru un living. Cumparatorii sustin ca functioneaza eficient, asa cum se asteptau, racind destul de rapid incaperea unde este montat. Telecomanda prezinta o interfata foarte intuitiva, iar aparatul este destul de silentios. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere buna al carui raport calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Star-Light ACM-12FOW

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Economic
 • Functii utile
 • Silentios
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *