Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Vivax ACP-18CH50AEVI este un aparat de aer conditionat modern, prevazut cu o gama variata de functii performante oferind o eficienta pe masura asteptarilor. Mai mult decat atat, vine la pachet si cu un design absolut incantator, foarte elegant, ceea ce reprezinta inca un plus important.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI este prevazut cu o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii, de 18000 BTU/h, indiferent de modul selectat. Este ideal pentru o suprafata de pana la 50 mp. De asemenea, este incadrat in lcasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, inregistrand un consum redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului intrucat datorita ei, compresorul isi poate varia automat turatiile pentru atingerea mai rapida a temperaturii dorite. Pe cicluri lungi de functionare, aparatul inregistreaza un consum energetic cu pana la 30-40% mai mic, spre deosebire de sistemele clasice cu compresor On/Off.

Beneficiaza de sistem de filtrare avansat, ce reuseste sa purifice in totalitate aerul. Astfel, elimina atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. Mai mult decat atat, desfasoara un proces de ionizare negativa a aerului, calitatea aerului emis fiind comparabila cu cel din mijlocul padurii.

Controlul aparatului se realizeaza fie prin intermediul telecomenzii din dotare, fie cu ajutorul aplicaitie mobile direct de pe smartphone. Aceasta aplicatie este compatibila atat cu sistemul de operare Android, cat si cu iOS.

Vivax ACP-18CH50AEVI are la baza atat functia de racire si cea de incalzire, cat si alte functii speciale foarte utile. Printre acestea se numara:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umiditatii excesive din aer, prevenind formarea mucegaiului in locuinta.
 • Autodiagnoza – permite identificarea unei probleme aparute la nivel functional, inca din stare incipienta, afisand pe display un cod specific ce va putea fi cautat in manual.
 • Autocuratare – permite curatarea imediata a vaporizatorului dupa ce activitatea de racire a luat sfarsit. Astfel, prevenim dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata acestuia.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto-restart – presupune reluara activitatii aparatului dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid.
 • Dezghetare automata – permite dezghetarea unitatii externe in timpul regimului de incalzire, in cazul in care s-a format gheata.
 • Eco – este cea mai economica functie, insa temperatura dorita este atinsa pe o perioada mai lunga de timp.
 • I feel – transforma telecomanda aparatului in termostat de camera, transmitand constant feedback catre unitatea centrala.
 • Mute – dezactiveaza zgomotele de confirmare ale comenzilor.
 • Memorare – presupune memorarea pozitiei flaps-ului inainte de a opri aparatului, iar cand va fi ulterior repornit, acesta va prelua ultima pozitie setata.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 100.4 cm lungime, 35 cm latime si 20.5 cm inaltime, avand o greutate de 13 kg. Unitatea externa masoara 80 cm lungime, 33.3 cm latime si 55.4 cm inaltime, cantarind 38 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Vivax ACP-18CH50AEVI este un aparat de aer conditionat ultra-performant care, din punctul meu de vedere, isi merita toti banii. Cumparatorii sustin ca functioneaza excelent, reusind sa raceasca, dar si sa incalzeasca foarte rapid spatiul. De asemenea, apreciaza faptul ca este foarte silentios, diversitatea functiilor din dotare, posibilitatea de a il controla simplu si rapid de pe telefon, precum si design-ul absolut incantator. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul absolut corect.

Recenzii pe scurt: Vivax ACP-18CH50AEVI

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret corect
 • Gama foarte variata de functii performante
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Design ultra-modern

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *