Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light ACT-18WIFI este un aparat de aer conditionat prevazut cu o capacitate destul de mare de modificare a temperaturii si o serie de functii utile, toate la un pret foarte avantajos. Din punctul meu de vedere, Star-Light reprezinta unul dintre brandurile ce ofera produse cu un raport calitate/pret cel mai avantajos, insa inainte de a va forma o parere, va invitam sa urmariti in continuare acest material unde vom discuta mai multe detalii despre produsul analizat.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACT-18WIFI ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 18000 BTU/h, ceea ce il recomanda pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter are rolul de a optimiza activitatea aparatului, astfel incat compresorul sa isi poata varia in mod automat turatiile, iar temperatura dorita sa fie atinsa in cel mai scurt timp. Ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum minim de resurse. In plus, pe termen lung, vom obtine importante economii cu energia electrica.

Aparatul poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii, cat si cu ajutorul telefonului mobil. A doua varianta este posibila gratie implementarii tehnologiei Wi-fi si a aplicatiei mobile compatibila atat cu Android, cat si cu iOS. Astfel, putem controla aparatul de pe telefon chiar si atunci cand nu suntem prezenti la domiciliu.

Star-Light ACT-18WIFI prezinta functia de racire si cea de incalzire, precum si alte functii foarte utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – presupune indepartarea umezelii excesive din aer, ce ar putea fi cauza principala a mucegaiului din locuinta.
 • Timer – presupune setarea activitatii aparatului pe intervale orare presetabilite.
 • Sleep – ofera conditiile optime pentru un somn linistit, prevenind schimbarile bruste de temperatura.
 • Auto restart – permite reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Autodiagnosticare – identifica orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manualul de utilizare.
 • Turbo – permite intensificare activitatii aparatului pe o perioada limitata de timp, pana ce temperatura dorita este atinsa, insa  mult mai rapid.

Referitor la zgomotul produs, nu este cel mai silentios aparat, inregistrand pe cea mai puternica treapta 53 dB, insa aceasta valoare nu este una atat de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 91 cm lungime, 20.5 cm latime si 29.2 cm inaltime, cantarind 10 kg. Unitatea externa masoara 89 cm lungime, 38.5 cm latime si 62.8 cm inaltime, avand o greutate de 40 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACT-18WIFI este un aparat de aer conditionat care se descurca foarte bine, avand in dotare cele mai utile functii. Cumparatorii sunt multumiti de modul de functionare, atat setat pe racire, cat si pe incalzire. Face fata cu succes chiar si unor incaperi mai mari, iar zgomotul produs nu este unul deranjant. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Opinii pe scurt: Star-Light ACT-18WIFI

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.4/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate mare
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii utile

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *