Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light ACT-12WIFI este un aparat de aer conditionat ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil, fiind pregatit sa vina in ajutorul nostru si sa ofere cele mai bune conditii chiar si atunci cand afara termometrele inregistreaza temperaturi extreme. In plus, beneficiaza si de o serie de functii utile si tehnologii performante, despre care vom discuta in acest review.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, facand fata cu succes unei incaperi cu suprafata de pana la 22 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului, astfel ca acel compresor din dotare va reusi sa isi varieze in mod automat turatiile, astfel incat conditiile climaterice dorite sa fie atinse mai rapid. Ulterior, acestea vor fi mentinute cu un consum minim de resurse, iar pe termen lung, se pot obtine economii importante cu energia electrica.

Aparatul poate fi controlat fie cu ajutorul telecomenzii, fie prin intermediul aplicatiei mobile datorita tehnologiei Wi-fi implementate. Cea de-a doua variante ne permite sa contrlam aparatul chiar si atunci cand nu suntem prezenti la domiciliu.

Star-Light ACT-12WIFI  prezinta functia de racire si cea de incalzire, precum si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – tine la distanta umezeala din aer care ar putea determina aparitia mucegaiului.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Sleep – ofera cele mai bune conditii pentru un somn linistit, prevenind modificarile bruste de temperatura.
 • Auto restart – vizeaza reluarea activitatii aparatului in mod automat dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Autodiagnosticare – identifica orice problema aparuta la nivel functional si va afisa pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manualul de utilizare.
 • Turbo – presupune intensificarea activitatii aparatului astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid, iar ulterior, doar mentinuta cu un consum minim de resurse.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu este cel mai silentios model inregistrand 50 dB, insa nu pot spune nici ca este foarte galagios.

Totodata, dimensiunile unitatii interne sunt de 78 cm lungime, 20.5 cm latime si 25.5 cm inaltime, cu o greutate de 8.5 kg, iar dimensiunile unitatii externe sunt de 81.8 cm lungime, 32.5 cm latime si 52 cm inaltime, cantarind 25 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACT-12WIFI  este un aparat de aer conditionat care isi face treaba foarte bine, setat pe modul racire, cat si pe cel de incalzire. Clientii confirma acest lucru si declara ca s-a dovedit a fi mai bun decat s-ar fi asteptat. Sustin ca functiile din dotare sunt foarte utile, iar tehnologia Wi-fi reprezinta un plus important pentru ei. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Star-Light ACT-12WIFI 

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.4/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii utile
 • Economic

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *