Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch MFW67440 face parte din seria electrocasnicelor ce nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine, insa pana a te hotari daca merita sa achizitionezi produsul, te invitam in continuare sa afli cateva detalii utile.

Masina de tocat Bosch MFW67440 prezinta o putere de 2000 W, puterea nominala ajungand pana la 700 W. Acest lucru presupune si o capacitate de tocare foarte mare de 3.5 kg/minut. Cu ajutorul acesteia, vei putea prepara o multitudine de mancaruri romanesti delicioase, in cel mai scurt timp.

Va trebui doar sa adaugi carnea pe  care doresti sa o maruntesti, iar in continuare aparatul isi va face treaba singur. Datorita puterii mari, procesarea carnii va fi destulde rapida. In plus, este multifunctionala, astfel ca poti pregati chiar si peste, legume si branzeturi.

Ca si accesorii, masina vine insotita de: un accesoriu pentru carnati, un accesoriu kebbe, doua razatoare, un accesoriu pentru impingerea alimentelor si o tava de alimentare. In plus, ofera o buna stabilitate in timpul functionarii, avand picioruse anti-alunecare.

Nici de cablu nu te vei impiedica prin bucatarie, fiindca exista spatiu special unde il vei putea depozita. Cutitele si razatoarele le vei putea spala fara probleme chiar si in  masina de spalat vase, dupa care le poti depozita in compartimentul special pentru accesoriu, ceea ce mi se pare un  lucru excelent, fiindca nu le vei pierde prin casa.

Masina Bosch MFW67440 nu ocupa nici foarte mult spatiu de depozitare, intrucat dimensiunile acesteia sunt de 25.4 x 29.5 x 19.9 cm (D x H x W) si are o greutate de 5.22 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bosch MFW67440 este o masina de tocat foarte buna, ce vine la pachet cu o putere mare de tocare, ceea ce inseamna ca vei scuti timp si vei reusi sa prepari continutul dorit mult mai rapid. Actualii cumparatori o apreciaza foarte mult si sustin ca intr-adevar face tot ceea ce promite. In plus, sustin ca materialele din care este realizata sunt de inalta calitate, iar din punctul lor de vedere este alegerea optima. Totodata, sustin ca raportul calitate/pret este excelent.

Masina de tocat carne Bosch MFW67440, 2000 W, 3.5 Kg/min, Negru/Argintiu

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Putere mare
  • Compartiment depozitare accesorii
  • Accesorii compatibile cu masina de vase
  • Accesoriu kebbe si accesoriu carnati

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *