Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review Star-Light CFM-99AP

Star-Light CFM-99AP este o lada frigorifica foarte accesibila, dar in egala masura eficienta, pe care o vom analiza in cadrul acestui material. Asigura strictul necesar, chiar daca nu detine cele mai avansate functii si tehnologii, iar scopul producatorului este de a oferi un produs rezonabil la un pret cat mai avantajos.

Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP  pune la dispozitie o capacitate de  litri, facand parte din seria celor mai mici lazi, insa nu este tocmai cea mai mica. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, astfel ca nu va inregistra un consum energetic foarte mare. Producatorii estimeaza acest consum undeva la 168 kWh/an.

Compartimentarea interioara este foarte simpla, nu exista rafturi sau alte suporturi care in acest caz nu ar face altceva decat sa ocupe inutil spatiu. Practic, vei putea aseza in interiorul sau alimentele suprapuse. Principalul avantaj al unei lazi frigorifice in comparatie cu un congelator, se refera la posibilitatea exploatarii intregului spatiu, insa pe de alta parte, atunci cand doresti sa cauti ceva, va trebui sa rascolesti prin pachetele depozitate in interior.

In ceea ce priveste design-ul aparatului, acesteia dispune de o carcasa destul de simpla, de culoare alba. In plus, este prevazuta cu roti pentru transport ceea ce inseamna ca o poti transporta foarte usor dintr-un loc in altul. Totodata, temperatura poate fi modificata cu ajutorul termostatului amplasat la exterior, in partea dreapta-jos.

Nici nu va fi deranjanta in timpul functionarii, astfel ca nivelul zgomotului produs nu depaseste 41 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 56.5 cm latime, 83 cm  inaltime si 52.3 cm adancime, avand o greutate de 24 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light CFM-99AP este o lada frigorifica ieftina, dar eficienta, capabila sa asigure conditiile optime pentru ca alimentele tale sa se patreze in deplina siguranta. Un avantaj major se refera la posibilitatea amplasarii acesteia chiar si in spatii mai restranse, fiinca nu este un model foarte mare. Clientii sustin ca in ciuda faptului ca este o lada mica, ea este suficient de spatioasa si suficient de incapatoare pentru nevoie lor. De asemenea, au declarat ca modul de functionare este ireprosabil, drept pentru care o recomanda. In plus, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. Pentru a beneficia de o oferta de pret cat se poate de avantajoasa, nu ezita sa intri aici.

Pareri pe scurt: Star-Light CFM-99AP

8.7

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.0/10

Pret

8.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incapatoare
  • Dimensiuni reduse
  • Silentioasa

Puncte slabe

  • Lipsa yala de incuiat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *