Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Concept CP1000

Concept CP1000 este un aparat foarte util in orice locuinta, care efectiv iti va simplifica munca. Datorita ajutorului oferit de acest aparat, nu va mai fi nevoie sa iti duci covoarele la curatatorie sau sa apelezi la o firma specializata pentru curatarea canapelei. Practic, cu timpul iti vei da seama ca scutesti si sume importante de bani.

Aparatul de curatat cu aburi Concept CP1000 este prevazut cu o putere de 1500 W si are nevoie doar de jumatate de minut pentru a se incalzi. Prezinta alimentare direct la retea, avand un cablu  cu lungimea de 5 metri, fiind suficient de mare.

Capacitatea rezervorului ce trebuie alimentat cu apa este de 400 ml, in timp ce capacitatea dozatorului de detergent ofera o capacitate de 150 ml. Cantitatea de apa ce va fi transformata in abur este suficienta pentru curatarea continua timp de aproximativ 20 de minute.

Este un aparat foarte usor de manevrat si de utilizat, prevazut cu o gama foarte variata de accesorii ce ii vor spori eficienta indiferent de suprafata curatata. Poti curata de la rosturi de faianta, geamuri pana la tapiterii si nu numai.

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept CP1000 este un aparat foarte util in orice locuinta, foarte usor de utilizat si de manevrat. Ofera rezultate optime de curatare si te va ajuta sa economisesti sume considerabile de bani. Clientii confirma faptul ca este un aparat eficient de care sunt foarte incantati. Reusesc sa curete covoare, podele, canapele si nu numai, mai usor decat si-ar fi inchipuit. Sunt de parere ca este o achizitie care a meritat fiecare banut  si apreciaza raportul calitate/pret excelent. Aici poti fi si tu la curent cu oferta de pret propusa!

Recenzii pe scurt: Concept CP1000

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte usor de folosit
  • Maner confortabil
  • Incalzire rapida

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *