Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light FCF60NWH este un argaz foarte accesibil ca pret, ce vine la pachet cu un mod de functionare simplu si eficient. Din punctul meu de vedere, ar putea fi o achizitie rentabila pentru parinti, bunici si asa mai departe.

Referitor la design, aragazul nu impresioneaza cu nimic, in masura in care dispune de un aspect clasic, fiind disponibil in varianta alb. Frontal, se afla butoanele prin intermediul carora veti porni atat arzatoarele plitei, cat si cuptorul, iar fiecare buton detine aprindere electrica integrata.

Pentru o analiza cat mai completa, vom discuta separat despre plita si despre cuptor.

Plita aragazului Star-Light FCF60NWH dispune de alimentare pe gaz, motiv pentru care nu putea lipsi sistemul de siguranta. Acesta se refera la niste supape amplasate la nivelul fiecarui arzator, care vor intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care arzatorul se va stinge accidental. Prezinta patru arzatoare, doua de dimensiuni normale, unul mare si unul mic. Puterea arzatoarelor difera, astfel ca arzatorul mare inregistreaza 2.6 kW, cele doua normale cate 1.55 kW fiecare, iar cel mic 0.9 kW. Prezinta gratar de fier ce ofera un bun echilibru vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF60NWH prezinta o capacitate de 62 de litri, suficient de mare incat sa iti permita sa intreprinzi orice tip de activitate culinara. De asemenea, dispune de alimentare pe gaz si este prevazut cu aceleasi sisteme de siguranta. Printre functiile din dotare se numara timer-ul care opreste la timp activitatea cuptorului inainte ca alimentele sa se arda. De asemenea, sunt prezente si functiile grill si rotisor care vor permite prepararea bucatilor mai mari de carne, acestea devenind fragede in interior si crocante la exterior. Ca si accesorii, cuptorul dispune de o tava si un gratar.

Aragazul masoara 85 x 60 x 60 cm (l x L x A). Piciorusele acestuia se pot ajusta foarte usor, in functie de necesitate.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light FCF60NWH este un aragaz rezonabil, ce functioneaza in parametrii optimi. Majoritatea cumparatorilor au declarat ca au optat pentru acest produs pentru parinti si bunici. Functioneaza eficient, nu au intampinat probleme, motiv pentru care sunt multumiti de achizitia facuta. In plus, considera raportul calitate/pret corect.

 

Pareri pe scurt: Star-Light FCF60NWH

8.8

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.5/10

Pret

8.9/10

Functii

8.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Timer, Grill, Rotisor
  • Siguranta in utilizare
  • Aprindere electrica

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *