Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

AEG L9WBC61B este o masina de spalat rufe deosebita, care nu doar ca spala si igienizeaza corespunzator hainele, ci reuseste sa le si usuce. Ne impresioneaza atat din punct de vedere al dotarilor, cat si din perspectiva design-ului.

Masina AEG L9WBC61B este dotata cu o capacitate de 10 kg la spalare si 6 kg la uscare. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A, ceea ce reprezinta un consum energetic decent. In plus, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 180 kWh, in timp ce consumul anual de apa ar ajunge la aproximativ 15000 litri. In prinicpiu, este potrivita chiar si unei familii cu 6-7 membri.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1600 rpm. Este cea mai mare valoare posibila in acest moment, iar acest lucru este deosebit de important pentru o masina cu uscator, caci cu cat este mai mare viteza de rotatie, cu atat rezultatele la uscare sunt mai bune.

Cu ajutorul acestui aparat, ai posibilitatea de a usca toate hainele intr-un singur ciclu. Masina este dotata cu tehnologia SensiDry care adapteaza conditiile de uscare in functie de tesatura, astfel ca poti adauga atat haine foarte sensibile, cum ar fi cele din lana, precum si haine mai groase si rezistente. Tehnologia cu pompa de caldura ajusteaza temperaturile si miscarile tamburului pentru o spalare si uscare uniforma.

Pe de alta parte, tehnologia ProSense adapteaza in mod automat timpul de spalare si uscare in functie de cantitatea hainelor adaugate. In acest fel, se pot obtine economii cu resursele implicate.

Tehnologia DualSense ajusteaza temperatura si miscarea tamburului in functie de tesatura, realizand ajustarile potrivite.

Programele din dotare, atat cele de spalare, cat si cele de uscare, sunt suficient de diversificate, incat sa acopere toate tipurile de nevoi, de la nevoi de baza, pana la nevoi speciale. Partea si mai interesanta este ca in cadrul ciclului de uscare, hainele sunt curatate inclusiv de scame. De asemenea, dispune si de programe speciale care vor facilita calcarea hainelor, reducand cutele de pe acestea, chiar si de pe camasi.

Totodata, masina beneficiaza si de un design aparte, extrem de elegant si modrn, carcasa fiind de culoare alba, in combinatie cu negru si argintiu. Frontal, se afla bineinteles panoul de control prevazut cu un display extrem de explicit, unde vei realiza modificari ale parametrilor, dar si unde vei putea verifica timpul ramas pana la finalizarea programelor.

Dimensiunile masinii sunt de 63 cm adancime, 60 cm latime si 87 cm inaltime, avand o greutate de 98.5 kg.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, la spalare inregistreaza 49 dB, la stoarcere 75 dB, iar la uscare 66 dB.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

AEG L9WBC61B este un model deosebit de masina de spalat rufe cu uscator, pe care il recomand cu toata increderea, oferind toate conditiile pentru ca hainele tale sa fie tratate corespunator. Clientii confirma acest lucru si sustin ca sunt mai mult decat multumiti de alegerea facuta, fiindca spala si usuca hainele excelent. De asemenea, apreciaza si design-ul sau deosebit, precum si modul de functionare silentios, iar in ansamblu, considera a fi o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: AEG L9WBC61B

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.7/10

Functii

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incapatoare
  • Economica si silentioasa
  • Programe diversificate
  • Tehnologii inovatoare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *