Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Vortex VAI-T12LCSV este un model de aparat conditionat pregatit sa elimine disconfortul termic atunci cand termometrele inregistreaza temperaturi extreme ce vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun. Este prevazut cu o serie de functii si tehnologii interesante, insa mai multe detalii te invitam sa descoperi in continuare.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, indiferent de regimul de climatizare setat. Este potrivit, in general, pentru incaperi cu suprafete de pana la 25 mp, calculata la o inaltime standard a incaperii de 2.7 m.  Desigur, aceasta valoare poata alterna si in functie de gradul de izolare al incaperii. Totodata, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire, fiind doua clase performante pentru un  aparat de aer conditionat.

Aparatul beneficiaza si de tehnologia pe Inverter ce presupune eficientizarea activitatii acestuia, compresorul modificandu-si gradual turatiile in vederea atingerii conditiilor climaterice mult mai rapid. Pe cicluri lungi se pot obtine economii energetice cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare este de mare densitate astfel ca va fi capabil sa purifice in totalitate aerul eliminand atat particulele de oraf si poluare, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Cele doua functii de baza ale aparatului sunt, desigur, cea de racire si cea de incalzire. In plus, aparatul detine si alte functii la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si Ventilatie – elimina umezeala excesiva din aer, asigurand un mediu curat, fara mucegai.
 • Timer – permite presetarea intervalelor orare de functionare ale aparatului, independent de prezenta ta fizica la momentul respectiv.
 • Auto-restart – aparatul porneste in mod automat chiar si dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate de tine.
 • Autocuratare – vizeaza uscarea rapida a vaporizatorului, dupa incetarea activitatii de racire. In acest mod, bacteriile si mucegaiul nu vor avea sansa sa adere pe suprafata acestuia si sa cauzeze mirosuri neplacute.
 • Modul economic – atinge temperatura dorita cu resurse energetice minime, insa intr-un timp mai mare.
 • Modul sleep/night – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii, fiindca nu va permite variati ide temperatura. In plus, functioneaza in regim silentios pentru a nu te perturba.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de ventilare inregistreaza 51 dB. Nu este cel mai silentios aparat, insa valoarea respectiva nu este nici suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

In plus, unitatea interna prezinta un design elegant si foarte discret, carcasa fiind de culoare alba. Central, se afla display-ul ascuns unde va fi afisata temperatura setata. Nu este de neglijat nici faptul ca vine la pachet cu kit de instalare gratuit.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 77 cm lungime, 24 cm latime si 18 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 70 cm lungime, 55.2 cm latime si 25.6 cm inaltime, avand o greutate de 26 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

In principiu, Vortex VAI-T12LCSV este un aparat care indeplineste cele mai importante conditii in vederea obtinerii unui climat cat mai placut, chiar si cand temperaturile de afara ating niveluri extreme. Clientii sustin ca isi face treaba exact asa cum promite, fiind un aparat destul de silentios si foarte eficient. Au mai adaugat ca functiile din dotare sunt destul de diversificate, astfel incat sa acopere orice tip de nevoi. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

 

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Auto restart, Auto curatare, Dezumidificare, Kit instalare inclus, Alb

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Kit de instalare inclus
 • Functii diversificate
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *