Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Aveti probleme cu incalzirea si sunteti in cautarea unei solutii practice si necostisitoare? Aeroterma Star-Light PHB1500W ar pute fi un real ajutor in sezonul rece atat la casa, cat si intr-un apartament. Cu ajutorul sau, puteti incalzi incaperi de dimensiuni mici-medii destul de repede, eliminand imediat disconfortul termic.

Aeroterma Star-Light PHB1500W prezinta o ptuere de 1500 W si ofera doua trepte de putere, pe care le veti putea adapta in functie de nevoi. Aceasta include si functia de oscilatie ce va ajuta la distribuirea uniforma a aerului cald in incapere. Acest lucru va face sa incalzeasca mai rapid camera.

Dispozitivul ofera si o foarte buna siguranta in utilizare. In acest sens, a fost prevazut cu functia de protectie la supraincalzire prevenind astfel situatiile cand ar putea fi suprasolicitat. De asemenea, include si protectie la rasturnare astfel ca nu va provoca daune daca se va rasturna. Nu lipseste nici indicatorul luminos de functionare ce impiedica incidentele nedorite astfel ca veti sti cand aparatul functioneaza sau este oprit.

Aeroterma Star-Light PHB1500W pareri

Produsul ofera un design modern si placut, iar forma sa plata ofera acestuia o stabilitate foarte buna, oriunde l-ai amplasa. Poate fi asezat direct pe podea sau pe o masuta. In partea din spate include o grila pe unde este trase aerul urmand sa fie prelucrat, ulterior acesta fiind incalzit si evacuat prin partea din fata.

Cu functia Silence, aparatul va asigura un mod de operare mai silentios pentru cei care doresc mai multa liniste.

Dimensiunile acesteia sunt de 39.5 cm inaltime, 24 cm latime si 23.5 cm lungime, avand o greutate de 2.51 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aeroterma Star-Light PHB1500W este un dispozitiv foarte practic si eficient pentru incalzirea unei locuinte, chiar si in situatii de urgenta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de eficienta produsului si sustin ca incalzeste camera unde este amplasat destul de repede. De asemenea, este destul de silentioasa si foarte siguranta in utilizare, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Star-Light PHB1500W

9.7

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Siguranta in utilizare
  • Functie oscilatie
  • Compacta, nu ocupa mult spatiu
  • 2 trepte de putere

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *