Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Termosemineul pe peleti Fornello Royal 25 KW poate fi o solutie eficienta pentru incalzirea locuintei. Este ieal si pentru locuintei mai mari, fie la casa sau la bloc, datorita faptului ca nu necesita modificari sau instalarea unor tevi. In plus, se bucura de un design placut si un mod de intretinere si instalare facila. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Fornello Royal 25 KW Review

Fornello Royal 25 KW functioneaza pe baza de peleti, lemn prelucrat pe care il puteti gasi la punga sau in cantitati mari in magazinele de bricolaj. Acesti peleti se obtin in urma unui proces mai complex. Se inlatura scoarta bustenilor care sunt macinati, uscati si apoi comprimati, rezultand forma peletilor. Peletii sunt, de regula, mai putin costisitori spre deosebire de combustibilii lichizi.

Sobele pe peleti sunt o solutie, relativ noua, dar extrem de apreciata in Occident. Reprezinta o varainta foarte prietneoasa cu mediul, caci utilizeaza ramasite de lemn pentru combustibil. Semineul pe peleti Fornellor dispune de un sistem de ventilatie special si sistem de alimentare automat. Astfel, veti avea nevoie si de electricitate pentru a o utiliza. Functioneaza prin transmiterea energiei calorice obtinute prin ardere, incalzind direct aerul.

Termosemineul pe peleti Fornello Royal 25 KW este destinat incalzirii directe si este recomadnat pentru incalzirea de locuinte, biouri si asa mai departe. Ofera o atmosfera placuta si confortabila, iar design-ul ii permite sa fie usor de integrat in orice decor.

Arzatorul produsului are la baza o tehnologie speciala, fiind realizat dintr-un material rezistent la foc, neinflamabil, supus testarii anti-incendiu. Usa acestuia se inchide ermetic ajutand la o buna izolare a caldurii in interior. Astfel, nu mai apar pierderi de caldura pe parcurs. Sticla de ceramica a usii este termorezistenta, rezistand pana la temperaturii de 700 de grade Celsius. Este inca o dovada a calitatii superioare a produsului. Prin intermediul sticlei de ceramica aveti poisibilitatea de a monitoriza focul, fara a mai face fum in camera.

Afisajul digital va permite sa selectati modul de functionare si sa vedeti stadiul arderii la interior in timp real. Sistemul de aprindere electric permite pornirea imediata a aparatului, fara sa mai fie nevoie de combustibil precum benzina ori altele. Aeroterma integrata asigura tiraj fortat, ce permite o disipare rapida si eficienta in camera. Modul de functionare al termosemineului poate fi controlat folosind panoul de control sau telecomanda, de la distanta.

Pentru o buna siguranta, produsul integreaza si un termostat, precum si supapa de siguranta. Cea din urma va informeaza daca regimul de functionare depaseste limitele admise.

Avantajele termosemineului Fornello Royal 25 KW

Fornello Royal 25 KW ofera o multitudine de avantaje. Printre acestea mentionat incalzirea directa a locuintei, dar si controlul inteligent si rapid. De asemenea, usa este foarte rezistenta la temperaturi ridicate, iar procesul de ardere este ecologic si eficient. Datorita ventilatorului incorporat, aerul circula fortat. In plus, produsul ofera si un design placut.

Arderea peletilor se realizeaza cu eficienta de 90-93%. Autonomia sobei pe peleti poate alterna in functie de izolatia casei, temperatura exterioara, dar si alti factori. Aceasta poate ajunge la intervale cuprinse intre 15 si 36 de ore. Pentru o functionare optima, utilizati peleti de calitate cu diametrul de 6 mm, ce sunt arsi cu un consum de 0.8/-3 kg/h. Acest indicator variaza in functie de treapta pe care functioneaza. Cosul pentru evacuarea gazelor arse prezinta un racord de 80 mm la soba si trebuie scos in exteriorul cladirii.

In ceea ce priveste puterea, produsul in discutie este unul dintre modelele cu cea mai ridicata capacitate. Cei 10 kW sunt potriviti pentru o casa cu suprafata de pana la 130 de mp. Pentru ca este un model cu tiraj fortat, acesta elimina noxele cu ajutorul unui ventilator. Este ideal pentru locuintele unde nu se poate construi un horn. nsa, aveti in vedere ca necesita curatare periodica.

De asemenea, printre beneficiile oferite se mai numara si sistemul de autoaprindere, precum si cele 5 trepte de reglare a vitezei de ardere. In partea de jos, este prevazut cu un setar de cenusa mare ce permite curatarea saptamanala.

Cum intretinem corect termosemineul Fornello Royal 25 KW

Fornello Royal 25 KW pareriSunt cateva reguli de care sa tineti cont pentru o intretinere optima ce conduce la o functionare eficienta. De pilda, zilnic va trebui sa aspirati reziduurile din vasul de ardere si camera de combustie. Cu un vatrai va trebui sa curatati gaurile din vasul de ardere, iar din cenusa sa aspirati cenusa depusa. Pentru aceasta, utilizati un aspirator potrivit cu un container special pentru a aduna cenusa.

Saptamanal va trebui sa cerificati sertarul de cenusa si sa il goliti de 1-2 ori pe saptamana. Pentru aceasta, scoateti setarul si goliti-l. Zona de langa, se aspira, iar apoi montati inapoi setarul.

Intretinerea si curatarea termosemineului se realizeaza dupa ce l-ai deconectat de la priza. Pentru o intretinere si curatare mai facila, utilizati un aspirator de cenusa.

Peletii folositi trebuie depozitati in locuri uscate. Nu sprijiniti sacul de termosemineu atunci cand alimentati.

Dimensiunile termosemineului Fornello sunt de 68 cm lungime, 110 cm inaltime si 58 cm adancime, alaturi de o greutate de 180 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Fornello Royal 25 KW este un termosemineu pe peleti foarte confortabil si economic, ideal inclusiv pentru o casa de vacanta. Ofera o multitudine de avantaje si presupune un mod de utilizare usor. Cumparatorii s-au declarat multumiti de alegerea faucta si sustin ca produsul in cauza functioneaza eficient. Nu a fost foarte dificil de instalat, face fata conditiilor date cu succes si ofera un aspect placut. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Fornello Royal 25 KW

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Controler inteligent si contrl de la distanta
  • Proces de ardere ecologic si eficient
  • Circulatie fortata a aerului
  • Design placut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *