Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light VFM-309L este o vitrina frigorifica avantajoasa ca pret ce asigura conditiile optime pentru a depozita o cantitate suficient de mare de bauturi racoritoare. In plus, fiindca usa acesteia este prevazuta cu geam transparent, iti va fi foarte usor sa vezi continutul cu usa inchisa.

Vitrina ofera o capacitate totala de 309 litri, ceea ce inseamna ca vei putea depozita pana la 220 de sticle. Interiorul este organizat cu ajutorul a 5 rafturi suficient de incapatoare, dar si rezistente realizate din metal.

Exteriorul vitrinei este realizat din inox rezistent, iar usa din sticla. Mentine eficient o temperatura constanta in interiorul sau, iar modul sau de functionare este destul de silentios.

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu, fiind disponibil in varianta alb. Totodata, masoara 200.5 cm inaltime, 59.5 cm latime si 61 cm adancime, avand o greutate de 72 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light VFM-309L este o vitrina frigorifica accesibila ca pret ce reuseste sa asigure conditiile optime pentru ca bauturile sa se mentina in cele mai bune conditii. Clientii confirma acest lucru si sustin ca este si suficient incapatoare, ceea ce este foarte important pentru ei. In plus, o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Star-Light VFM-309L

9.1

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.8/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Incapatoare
  • Materiale rezistente
  • Racire uniforma

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *