Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Lada frigorifica auto All Ride este un produs ce nu ar trebui sa lipseasca din bagajul celor care obisnuiesc sa faca excursii destul de des, reusind sa mentina temperatura alimentelor, de aceea, recomand ca alimentele sa fie deja racite sau chiar congelare, in prealabil.

Aceasta ofera o capacitate de 20 de de litri, as spune suficienta pentru cateva alimente si bauturi rcoritaore. Datorita izolatiei din spuma poliuretanica, alimentele vor fi mentinuta la temperatura optima un timp indelungat.

Presupune un mod de functionare silentios si este important de stiut faptul ca poate fi conectata la soclul aprinzatorului de bricheta al masinii. Poti depozita in interiorul sau de la bauturi racoritoare, pana la sandwich-uri si alte alimente perisabile

Nu ocupa mult spatiu in portbagaj caci dimensiunile acesteia sunt de 40 x 39.5 x 23.5 cm.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

All Ride este o lada frigorifica auto utila in orice circumstante, atunci cand pleci cu masina la drum lung si ai nevoie de bauturi reci sau alimente pastrate in cele mai bune conditii. Clientii apreciaza la ea faptul ca este suficient de incapatoare incat sa aiba cu ei intotdeauna strictul necesar si sustin ca, personal, prefera sa puna dinainte 2 baterii la congelator, dupa care alimentele se vor mentine reci un timp destul de mare. De asemenea, sustin ca este foarte silentioasa si extrem de practica, iar cei mai multi o iau chiar si in vacanta. Nu ocupa mult spatiu in portbagaj sau chiar pe bancheta din spate, ceea ce apreciaza foarte mult. In plus, considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Pareri pe scurt: Lada frigorifica auto All Ride

8.7

Calitate

8.2/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.5/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Poate fi conectata la soclul aprinzatorului de bricheta al masinii
  • Pereti izolati cu spuma poliuretanica
  • Dimensiuni reduse

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *