Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Star-Light YOH9 poate fi o alternativa de luat in calcul, la indemana oricui, pentru a incalzi o anumita incapere. Iar pentru ca este foarte usor de transportat datorita rotilor din dotare, acesta poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta.

Caloriferul Star-Light YOH9 este prevazut cu o putere de 2000 E si 9 elementi, reusind sa faca fata cu brio intr-un dormitor de dimensiuni medii. De asemenea, beneficiaza de trei trepte de putere pe care le vei adapta in functie de dimensiunile incaperii sau cat de repede doresti sa se incalzeasca respectiva camera. Cu ajutorul termostatului de camera, vei reusi sa incalzesti incaperea si sa o aduci la temperatura optima.

Poate fi folosit in mai multe incaperi pentru ca se transporta usor datorita rotilor rezistente din dotare, dar si gratie manerelor, ce vor preveni contactul direct cu elementii fierbinti.

De asemenea, acesta poate fi o alternativa si pentru un birou mai mic. Pentru a nu te impiedica inutil de cablul de alimentare in locuinta, il vei putea aseza in locul special de stocare. In plus, cu ajutorul indicatorului luminos de functionare iti vei da seama daca aparatul functioneaza sau este in repaus.

Totodata, ofera siguranta in utilizare, fiind prevazut cu protectie anti-inghet, extrem de util in incaperile care se racesc foarte rapid.

Un alt avantaj ar mai fi faptul ca nu ocupa mult spatiu in locuinta. In acelasi timp, greutatea acestuia este de 10.37 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light YOH9 este un calorifer electric eficient despre care pot spune ca isi face treaba eficient. Clientii confirma acest lucru si sustin ca functioneaza exact asa cum s-au asteptat, fiind ajutorul de nadejde in dormitoare sau chiar si in sufragerii nu foarte mari. In plus, arata bine, se poate muta foarte usor si nici nu ocupa mult spatiu in locuinta, ceea ce constituie un plus. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avnatajos.

Pareri pe scurt: Star-Light YOH9

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Termostat reglabil
  • Protectie anti-inghet
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *