Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

TESY MC2013 MICA este un convector electric foarte modern ce ofera rezultate excelente in incalzirea camerei unde este asezat. Dispune de diverse sisteme capabile sa ofere tot confortul de care ai nevoie chiar si in zilele geroase de iarna.

Panoul radiant TESY MC2013 MICA este prevazut cu o putere de maxim 2000 W, punand la dispozitie doua trepte, cea inferioara fiind ceva mai economica fiindca utilizeaza numai 1000 W. Pentru o incalzire cat mai eficient a incaperii unde este amplasat, aparatul foloseste doua placi cu grad inalt de raditatie infrarosie, iar intre acestea exista o rezistenta electrica. In acest mod, caldura va fi emisa atat sub forma radianta reusind sa incalzeasca inclusiv obiectele din incapere, cat si sub forma convectiva incalzind exclusiv aerul. In principiu, acest produs este recomandt pentru suprafete cu volumul de pana la 60 mc, adica o suprafata de aproximativ 23-25 mp. Aici conteaza si cata mobila exista in incaperea respectiva, precum si inaltimea incaperii.

De asemenea, aparatul dispune si de dispozitive moderne, asigurand un nivel de confort sporit. Acesta este dotat cu termostat de camera ce poate fi reglat, pentru mentinerea unei temperaturi constante. Timer-ul permite programarea activitatii  aparatului, pe intervale orare prestabilite. Functia de protectie anti-inghet garanteaza integritatea instalatiilor din incapere, in perioadele in care absentati destul de mult de acasa, in sezonul rece. Pentru o fiabilitate cat mai mare, convectorul a fost dotat si cu sistem de siguranta la supraincalzire. In plus, este important de stiut si faptul ca acest aparat nu usuca aerul din camera si nici nu consuma oxigen, putand fi folosit cu incredere intr-un dormitor.

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu, prevazut cu o carcasa alba. In partea de sus, se afla panoul de control prin intermediul caruia vei reusi sa realizezi toate setarile dorite. Dimensiunile acestuia sunt de 29.2 cm inaltime, 81 cm latime si 23 cm adancime, avand o greutate de 4 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la  clienti

TESY MC2013 MICA este un aparat foarte util in locuintele unde exista probleme cu incalzirea ce reuseste sa stabilizeze confortul termic destul de rapid. Clientii sunt foarte multumiti de el si declara ca incalzeste foarte repede camera, este silentios si reuseste sa incalzeasca suficient de mult camera setat doar pe prima treapta. Unii dintre ei au observat ca termostatul arata cu 2-3 grade Celsius mai mult decat afiseaza termometrul de camera, altii, insa, sustin ca temperatura afisata in ambele parti este identica. In cazul in care v-ati afla in prima situatie, este suficient sa setati temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mult, iar aparatul se va ocupa de confortul tau termic. Prin urmare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: TESY MC2013 MICA

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incalzeste rapid camera
  • Functionare silentioasa
  • Timer, Termostat
  • Siguranta in utilizare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *