Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Review Steinhaus PRO-HPC15

Steinhaus PRO-HPC15 este un aparat de curatat cu presiune gandit si realizat pentru a ne usura munca de spalare pe suprafete mari, daca locuiti la casa, sau a autoturismelor, cu un minim de efort.

Prezinta o putere de 1500W si o presiune de 120 bar, cu un debit maxim de 360l/h, ce este mai mult decat suficienta pentru a face fata oricarei provocari in materie de curatare a mizeriei de pe pavaje, mobilier de gradina, pereti sau autoturisme.

Pompa este realizata din aluminiu pentru durabilitate sporita in timp si o experienta indelungata de spalare.

Prezinta un sistem de dozare a detergentului pentru un consum optim si o curatare eficienta cu ajutorul lancei de tip Multi-Jet.

Furtunul are lungimea de 5m iar cablul de alimentare tot de 5m, ceea ce ofera o distanta de manevrare semnificativa de pana la 10m si va usureaza activitatea de spalare.

Greutatea redusa, de doar 6.3kg, cat si cupla rapida sau suportii pentru accesorii (furtun, pistol si lance) fac din acest aparat de spalat cu presiune unul foarte usor de manevrat.

Pareri de la clienti si concluzii

Clientii care detin un astfel de aparat de spalat cu presiune afirma ca isi face treaba excelent, spala bine si are un nivel de zgomot redus, ceea ce reprezinta inca un avantaj. Acestia recomanda produsul atat pentru spalarea curtilor, a autoturismelor dar si a covoarelor, fiind excelent pentru cei care locuiesc la casa si au nevoie de un astfel de aparat.

Mai mult decat atat, acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind excelent, calitatea materialelor din care este confectionat oferind fiabilitate ridicata si durabilitate sporita in timp.

Pareri despre: Steinhaus PRO-HPC15

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Fiabilitate ridicata, Putere 1500W
  • Sistem de dozare inteligent
  • Pompa din aluminiu
  • Design placut si manevrare usoara

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

One thought on “Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC15 review si pareri ale clientilor

  1. Stie cineva de unde se poate cumpara pistol pentru acest aparat ? Sau daca e compatibil de la alta marca ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *