Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Steinhaus PRO-MS15, debitor lemn excelent

Debitor lemn cu glisare Steinhaus PRO-MS15 este unul dintre cele mai fiabile produse din aceasta gama, fiind gandit special pentru a efectua taieturi inclinate sau transversale, cu tragere dubla.

Acesta vine echipat cu un cap de taiere pe care puteti sa il inclinati intre 0° si +45°, la stanga sau la dreapta, astfel incat sa aveti flexibilitate ridicata in reglarea unghiurilor ascutite pe cele doua parti ascutite, dintr-o singura operatiunie.

Puterea de 1500W si viteza de rotatie maxima de 5000rpm va sunt suficiente pentru a efectua unghiuri de taiere perfecte de 45 ° si 90 °, in lucrarile pe care le efectuati. In lemn, adancimea de taiere poate ajunge pana la 62mm iar pe diagonala poate fi de pana la 36mm.

Discul din dotare poate fi utilizat atat pentru taierea lemnului, cat si a placilor laminate sau a profilelor de plastic. Mai are incorporat un laser ce va marca linia de taiere si va permite pozitionarea rapida si exacta a piesei ce urmeaza a fi prelucrata, cu o operare de precizie.

Masa de lucru a debitorului este realizata din aluminiu turnat de calitate foarte buna, aceasta avand posibilitatea de reglare exacta a unghiului de taiere si poate fi blocata in diferite pozitii, in functie de lucrarile pe care le aveti de efectuat. Mai mult decat atat, masa este prevazuta cu o scala care va usureaza citirea latimii pieisei de lucru in pozitia de lucru.

Mai are in dotare un sac pentru rumegos ce va ajut sa mentineti curatenia la lucrul de lucru si sa colectati deseurile de rumegus rezultate in urma lucrarilor efectuate.

Pareri de la clienti si concluzii

Clientii care au achizitionat acest debitor de lemn afirma ca este un produs foarte bun, la care nu se asteptau sa se comporte asa de bine, avand in vedere ca este unul dintre cele mai accesibile din gama sa. Raportul calitate-pret este unul foarte bun si prin urmare nu ne ramane decat sa il recomandam celor care doresc taieri precise, indiferent de unghiul de taiere de care aveti nevoie.

Pareri pe scurt: Steinhaus PRO-MS15

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate pret foarte bun
  • Fiabilitate ridicata
  • Masa stabila si robusta
  • Sac de rumegus inclus

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *