Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Review Steinhaus PRO-IW1100

Masina de insurubat cu impact Steinhaus PRO-IW1100 este perfecta atunci cand doriti sa insurubati sau desurubati prezoane, avand o putere de 1100W si o viteza de rotatie maxima de 2200 RPM special pentru a face fata oricarui tip de lucrare, in functie de activitatea la care aveti nevoie sa o folositi.

Prezinta un maner antivibratii si moment de strangere mare cu valoarea de 450Nm, ce face posibila o insurubare rapida si usoara a prezoanelor, in orice situatie.

Din punct de vedere al materialelor din care este construita aceasta masina amintim faptul ca in fata se regaseste un metal rezistent pentru o durabilitate sporita in timp, in timp ce carcasa este acoperita dintr-un plastic rosu rezistent, ce va ofera un design placut.

Pachetul complet al acestui produs contine o cutie din plastic, masina de insurubat cu impact precum si 4 bucati de capete de tubulara de 17 mm, 19 mm, 21 mm si 22 mm.

Steinhaus PRO-IW1100 are o greutate de doar 3.5kg si o lungime a cablului de alimentare de 3 metri.

Pareri si concluzii finale

Clientii sunt de parere ca este o masina de insurubat robusta si puternica, cu care isi fac treaba fara probleme fara a mai apela la vulcanizari. Mai mult decat atat, acestia apreciaza faptul ca raportul calitate-pret este excelent, fiind o masina buna la un pret foarte bun!

Pareri pe scurt: Star-Light 500S

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 1100W
  • Materiale de buna calitate
  • Capete de tubulara incluse in pachet

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *