Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light FTFS-100W poate fi un ajutor de nadejde pentru multi in sezonul cald  reusind sa amelioreze cu succes disconfortul creat de temperaturile mult prea ridicate. Poate fi o alternativa eficienta, dar si convenabila atat acasa, cat  si la birou.

De cele mai multe ori un ventilator este mai la indemana decat aparatul  de aer conditionat, din diverse motive, inclusiv cele ce tin de buget. Un ventilator de podea s-ar putea dovedi a fi solutia cea mai putin costisitoare in acest caz.

Star-Light FTFS-100W este un ventilator dotat cu un motor de 1000 W si un dimatrul al elicei de 45 cm, reusind sa racoreasca eficient incaperea unde  este amplasat. Ofera trei trepte de putere pe care le puteti regla in functie de temperatura din incapere si de nivelul de disconfort creat de temperatura ridicata. Elicea din dotare este fabricata din aluminiu asigurand o buna rezistenta in timp, iar suportul aparatului este realizat dintr-un otel cromat ce ofera un aspect placut.

In ceea ce priveste zgomotul produs, din punctul meu de vedere, este unul rezonabil, cu atat mai mult cu cat discutam despre un ventilator. Nu as putea spune ca este derajant nici chiar pentru cei ceva mai sensibili.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light FTFS-100W este un ventilator eficient ce se descurca eficient chiar si in perioadele caniculare. Cumparatorii care il folosesc de ceva timp sunt multumiti de felul in care se descurca si in situatii extreme. Ofera o ventilatie consistenta si reuseste sa racoreasca destul de rapid incaperea. De asemenea, acestia confirma faptul ca zgomotul produs nu este chiar deranjant. In plus, sunt incantati de faptul ca este economic, un aspect foarte important pentru ei. O parte dintre ei il folosesc acasa, in timp ce altii la birou, iar in ambele cazuri este foarte eficient. Il recomanda mai departe si aprecieaza raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Star-Light FTFS-100W

9.6

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Puternic
  • Economic
  • 3 trepte de putere

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *