Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Supra Aldo 15 este un aparat foarte bun care va poate ajuta sa restabiliti nivelul de umiditate optim, mentinand un aer curat si sanatos in confortul propriei locuinte. Un avantaj important este acela ca ofera o portabilitate extrem de buna, fiind dotat cu roti de transport si maner ergonomic, transportarea acestuia realizandu-se extrem de usor.

Dezumidificatorul Supra Aldo 15 dispune in partea superioara de un panoul de control prevazut cu diode luminescente ce indica daca aparatul functioneaza si functia care este in derulare. Aparatul presupune un mod de functionare cat se poate de sigur fiind dotat, in primul rand, cu functia de dezghetare. Aceasta se activeaza in mod automat, atunci cand folosim aparatul in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius. Pe de alta parte, o alta functie care ofera o siguranta sporita este cea de deconectare automata care permite deconectarea aparatului in momentul in care rezervorul se umple cu apa, astfel ca va putea functiona fara problemechiar si nesupravegheat. Mai mult decat atat, functia timer permite setarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.

Supra Aldo 15 display

Dezumidificatorul functioneaza in urmatorul fel: cu ajutorul ventilatorului, absoarbe aerul din incapere, il trece peste un radiator cu aripioare ce detine temperaturi scazute. Agentul refrigerant cu temperaturi reduse care circula prin serpentina aparatului va raci radiatorul, producandu-se astfel fenomenul de condens. Umezeala rezultata va fi colectata intr-un recipient cu capacitatea de 4 litri. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura mai mare cu 1-2 grade Celsius.

Exista si posibilitatea de a conecta un furtun extern de 1/2 toli astfel incat condensul sa fie eliminat direct in canalizare. In acest fel, il puteti folosi nesupravegheat si neintrerupt chiar si in pivnite. O alta functie extrem de utila, mai ales, in sezonul rece este cea de uscare a rufelor care face posibila uscarea acestora in doar cateva ore.

Dezumidificatorul Supra Aldo 15 prezinta o capacitatea maxima in decursul a 24 de ore de 15 litri, fiind recomandat pentru incaperi cu suprafete de pana la 60 mp. In ceea  ce priveste zgomotul produs, modelul in discutie poate inregistra cel mult 50 dB. Acest aparat poate fi folosit cu succes in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 15-35 de grade Celsius cu domeniu de functionare de la 40 % pana la 100% u.r. In plus, beneficiaza si de higrostat reglat, ceea ce inseamna ca puteti seta nivelul de umiditate dorit. Depasirea valorii setate determina pornirea automata a aparatului. Indata ce nivelul optim a fost atins, aparatul se deconecteaza automat.

Agentul refrigerant utilizat este R134a si face parte din grupa glimerilor, ceea ce inseamna ca poate functiona la temperaturi si presiune ridicate fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare. In plus, este recomandat sa puneti in functiune aparatul in cel mult 24 de ore de la primire, pentru a permite agentului refrigerant sa se acumuleze de pe circuit in compresor. Daca neglijati acest aspect, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Acest aparat masoara 31.5 cm lungime, 22.5 cm latime si 52.7 cm inaltime, avand o greutate de 10 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Supra Aldo 15 este un aparat foarte practic si eficient in orice locuinta, ce reuseste sa elimine extrem de rapid umiditatea din aer. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si de eficienta oferita, sustinand ca a reusit intr-un timp foarte scurt sa aduca umiditatea din locuinta la un nivel normal. Mai mult decat atat, au mai declarat ca este foarte usor de utilizat si mult mai silentios decat s-ar fi asteptat. Fiindca sunt foarte incantati de alegerea facuta, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Supra Aldo 15

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Timer, Uscare rufe, Higrostat reglabil
  • Deconectare automata, dezghetare automata
  • Potrivit si pentru suprafete mai mari
  • Usor de utilizat si destul de silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *