Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Trotec TTK120E este un dezumidificator potrivit pentru spatii mari, ce reuseste sa extraga eficient umezeala din aer oferind un aer proaspat si curat. In  plus, datorita rotilor de transport din dotare, aparatul poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul.

Dezumidificatorul Trotec TTK120E este prevazut in partea de sus cu un panou de control prin intermediul caruia puteti controla umiditatea din aer. Presupune un mod de functionare sigur beneficiind atat de functia de deconectare automata, cat si de dezghetare automata. Functia de deconectare automata presupune deconectarea in mod automat a aparatului in momentul in care recipientul cu apa se umple. Totodata, functia de dezghetare automata este utila in momentul in care trebuie sa folositi aparatul in incaperi cu temperaturi mai mici. Aceasta se activeaza doar atunci cand este detectata gheata pe aripioarele ventilatorului.

De asemenea, o functie foarte utila este SuperDry ce permite uscarea mai rapida a hainelor, chiar si in sezonul rece..

Aparatul functioneaza astfel: aerul din incapere este absorbit cu ajutorul ventilatorului amplasat in interior si trecut peste un radiator cu aripioare ce detine temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperaturi reduse care circula prin serpentina radiatorului va raci la randul sau aerul, rezultand in acest fel fenomenul de condens. Apa rezultata va fi colectata intr-un recipient cu o capacitate de 10 litri. Daca totusi doriti ca aparatul sa functioneze continuu, fara intrerupere si nesupravegheat, aveti posibilitatea de a conecta un furtun de 1/2 toli care va elimina apa direct in canalizare.

Dezumidificatorul Trotec TTK120E prezinta o capacitate de dezumidificare de 30 de litri pe zi, debitul aerului fiind de 340 mc/h. Este aparatul potrivit pentru spatii cu suprafata de pana la 95 mp. In plus, zgomotul produs este de 47 dB.

In ceea ce priveste consumul energetic, aparatul inregistreaza pe ora 600 W. In plus, dispune si de senzor cu higrostat ajustabil, ce permite controlarea continua a umiditatii din aer. Depasirea valorii setate determina pornirea aparatului, aparatul deconectandu-se automat atunci cand valoarea dorita este atinsa. Acesta este recomandat a fi utilizat in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 9-35 de grade Celsius cu domeniul de functionare de 40-100% u.r.

Agentul refrigerant utilizat este R140a si face parte din grupa glimerilor, astfel ca va putea rula la presiuni si temperaturi ridicate fara sa fie nevoie de un compresor cu capacitate mare. Totodata, este recomandata punerea un functiune a aparatului in cel mult 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care nu faceti acest lucru, riscati deteriorarea compresorului, iar producatorii nu ofera garantie in aceasta situatie.

Modelul in discutie masoara 36.2 cm lungime, 38 cm latime si 60.5 cm inaltime, cantarind 23.5 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK120E este un dezumidificator foarte bun, ce acopera suprafete mari, fiind ideal chiar si in spatiile unde exista grave probleme cu umiditatea crescuta si chiar cu mucegaiul. Clientii actuali sunt foarte multumiti de acest produs si declara ca isi face treaba foarte bine, asa cum se si asteptau. Extrage eficient umezeala din locuinta, este usor de setat si functioneaza eficient. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Trotec TTK120E

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Poate fi folosit pentru suprafete mari
  • Functia Super Dry
  • Deconectare automata, Dezghetare automata
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *