Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Tefal OptiGrill+ XL GC722834 este un produs deosebit care se diferentiaza de restul de produselor de pe piata in primul rand prin calitatea materialelor din care a fost realizat si, implicit, prin eficienta sa. Ar putea reprezenta o alternativa foarte buna in materie de gratare electrice, insa inainte de a lua orice decizie, va invitam sa aflati mai multe detalii in continuare.

Cu ajutorul acestui produs poti realiza o gama variata de retete absolut delciioase. Avand o suprafata mai mare cu pana la 33% comparatic cu modelele clasice, este potrivit chiar si pentru familii cu mai multi copii. Este prevazut cu senzor automat pentru gatit, astfel ca durata de preparare si temperatura vor fi ajustate in mod automat in raport cu grosimea si numarul de portii de pe suprafata de gatit.

Are la baza 9 programe automate, precum: Burger, Carne rosie, Sandwich, Carnati, Peste, Pui, fructe de mare, Bacon si Porc, dar si un program pentru preparate inghetate.  Un indicator luminos te va avertiza in legatura cu etapa din procesul de gatit, astfel: mov pentru preincalzire, albastru, ulterior verde, la inceputul gatitului galben, in momentul in care alimentele sunt doar putin preparate, adica in sange, iar culoarea portocaliu indica o preparare medie, iar rosu bine facut. Practic, vei putea prepara alimentele in functie de gusturile fiecaruia. Poti intrerupe preparea alimentelor doar ridicand capacul.

Modul manual prezinta patru niveluri de temperatura ce pot fi ajustate, ce iti va oferi posibilitata de a prepara orice, de la carne pana la vegetale de tot soiul.

Suprafata de gatit masoara 800 cmp, astfel ca vei putea prepara portii pentru 6-8 persoane. Gratie sensorului automat pentru gatit, aparatul detecteaza rapid numarul de portii pe care le-ai introdus, dar si grosimea lor, ajustand temperautra si durata.

Placile sunt realizate din aluminiu turnat, avand prorpietati anti-aderente, ceea ce inseamna ca alimentele nu se vor lipi de suprafata sa si vor fi foarte usor de curatat. Sucul eliminat de carne in timpul gatitului va fi colectat intr-o tava mai mare, pe care o vei detasa la final. Atat placile, cat si tava pot fi spalate chiar si in masina de vase.

Dupa fiecare etapa, aparatul va emite un semnal sonor pentru a te atentiona.

In plus, nu este un aparat foarte mare, astfel ca ii vei gasi fara probleme locul in bucatarie.

Concluzii si Pareri de la clienti

Tefal OptiGrill+ XL GC722834 este un aparat de calitate, foarte usor de folosit si extrem de practic in orice bucatarie. Clientii actuali sunt mai mult decat multumiti de acest produs si sustin ca reuseste sa prepare carnea perfect. De asemenea, apreciaza faptul ca este suficient de incapator incat sa poata prepara portii chiar si pentru 7-8 persoane. Se intretine usor si considera a fi intr-adevar o achizitie foarte buna. In plus, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Tefal OptiGrill+ XL GC722834

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.9/10

Functii

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Placi antiaderente si foarte incapatoare
  • Componente compatibile cu masina de vase
  • Senzor special si indicator monitorizare proces de gatit
  • 9 programe de gatit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *