Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Trotec TTK25E este un aparat foarte util mai ales in locuintele care duc lipsa de spatii speciale pentru intins rufele ori, dintr-un motiv sau altul, exista un nivel ridicat de umiditate in aer. Este important sa luati atitudine si sa nu fiti pasivi referitor la acest subiect, pentru ca poate avea consecinte serioase atat asupra locuintei, cat si asupra sanatatii tale si a membrilor familiei. Ceea ce imi place, in primul rand, la acest model este faptul ca poate fi mutat cu foarte mare usurinta dintr-un loc in altul, astfel ca il puteti folosi pentru mai multe incaperi.

Dezumidificatorul Trotec TTK25E este un model produs in Germania, fiind foarte usor de mutat si de transportat. Prezinta un maner foarte confortabil care va face mai facil acest lucru.

Panoul de control este amplasat in partea superioara, beneficiind de o interfata simpla si intuitiva. Prezinta taste cu protectie la umiditate cu ajutorul carora veti realiza toate setarile dorite. O dioda luminescenta semnaleaza atunci cand este activa functia de dezumidificare. Una dintre cele ma importante functii in siguranta utilizarii aparatului este cea Defrost care vizeaza dezghetarea automata. Indicatorul Thank Full semnaleaza momentul in care rezervorul se umple cu apa, aparatul oprindu-se automat. Functia Auto restart permite reluarea automata a activitatii aparatului dupa o eventuala pana de curent, in conformitate cu ultimele setari efectuate.

Trotec TTK 25 E display

Aparatul presupune un mod de functionare destul de simplu: aerul absorbit cu ajutorul ventilatorului este trecut peste un radiator cu aripioare ce detine o temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina aparatului va raci radiatorul, rezultand astfel fenomenul de codens. Umezeala rezultata este colectata in rezervorul cu capacitatea de 2.3 litri. Aerul uscat eliminat prezinta o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare decat cea absorbita.

Atunci cand este folosit in incaperi cu temperaturi scazute si se activeaza automat functia de dezghetare, gheata topita va fi colectata in acelasi rezervor. Rezervorul cu fanta transparenta detine un plutitor cu semnalizare, iar cu ajutorul diodei luminescente veti fi atentionati atunci cand recipientul s-a umplu ori nu a fost montat corespunzator.

Trotec TTK 25 E rezervor

Astfel, fiindca se poate deconecta automat, aparatul poate functiona fara probleme si in locuri nesupravegheate. In plus, ca o alternativa mai eficienta ar fi conectarea unui furtun extern de 1/2 toli direct in canalizare in vederea eliminarii condensului. Pentru buna igienizare a rezervorului, se recomanda extragerea lui si dezinfectarea cu apa fierbinte.

Dezumidificatorul Trotec TTK25E prezinta o capacitate maxima de dezumidificare la 32 de grade Celsius si 80%/24h de  12 litri, putand normaliza umiditatea unei incaperi cu suprafata de pana la 15 mp. Debitul de aer ventilat atinge 50 mc/h, in timp ce presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 43 dB.

Eficienta energetica este si ea una foarte buna, caci aparatul a fost incadrat in clasa A, cu un consum maxim de 200 W/h. De asemenea, aparatul dispune de un senzor cu higrostat reglabil ce permite controlarea umiditatii aerului chiar si in mod automat. Astfel ca in momentul in care valoarea setata este depasita, dezumidificatorul porneste automat, iar imediat ce a fost atinsa, se deconecteaza singur. Poate fi utilizat in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-32 de grade Celsius cu un domeniu de functionare de 30-80% u.r.

Agentul de racire folosit este R134a si face parte din grupa glimerilor, astfel ca va putea lucra si la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie nevoie de un compresor cu capacitate mare.

Recomandarea noastra este ca dupa ce ati primit aparautul, sa il puneti in functionare in cel mult 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze pe circuit. In cazul in care neglijati acest lucru, veti risca sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in aceasta situatie, producatorii nu acorda garantie.

Dimensiunile dezumidificatorului sunt de 23 cm lungime, 23 cm latime si 38.6 cm inaltime, alaturi de o greutate de 8.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK25E este un aparat foarte util in orice locuinta, cu atat mai mult cu cat umiditatea reprezinta o problema care s-ar putea acutiza in timp. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustinand ca gratie acestuia chiar si hainele se usuca mai rapid in timpul iernii. Este silentios, usor de folosit si intr-adevar elimina foarte bine umezeala din locuinta. Rezervorul este si el destul de incapator astfel ca nu este necesara golirea lui de prea multe ori pe zi. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Trotec TTK25E

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Deconectare automata
  • Rezervor incapator
  • Uscare rapida
  • Dezghetare automata

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *