Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Trotec TTK24E este un dezumidificator foarte bun, ce reuseste sa indeparteze eficient umezeala din aer, oferind astfel un mediu curat si sanatos. In plus, nu doar ca va ajuta sa scapati de umezeala excesiva din locuinta, ci poate contribui la uscarea mai rapida a hainelor. In plus, poate fi folosit in mai multe incaperi, caci este usor de transportat, nefiind necesara supravegherea permanenta.

Trotec TTK24E este un produs fabricat in Germania, realizat din materiale de calitate, ce ofera rezultate bune in timp. Este usor de utilizat, putand fi o alternativa buna si pentru cei mai putini familiarizati cu tehnologia. Nu este tocmai cel mai performant modele de pe piata, insa, cu siguranta acest lucru nu il impiedica sa isi faca treaba cum stie mai bine.

Panoul de control este localizat in partea superioara a aparatului, avand o interfata extrem de simpla. Diodele luminescente indica atunci cand aparatul este functiune si functia care ruleaza. Una dintre cele mai interesante si importante functii este cea Defrost care presupune dezghetarea automata atunci cand este cazul. Indicatorul Tank full ne atentioneaza atunci cand recipientul de apa este plin si trebuie golit, timp in care aparatul se inchide automat.

Trotec TTK 24 E recipient

Dezumidificatorul presupune un mod de functionare destul de usor de inteles: aerul este absorbit cu ajutorul ventilatorului si este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperautra scazuta care circula prin serpentina dezumidificatorului va raci radiatorul si, ulterior, va rezulta fenomentul de condens. Toate umezeala rezultata va fi acumulata in rezervorul special ce ofera o capacitate de 1.6 litri. Aerul uscat ce va fi eliberat are o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare decat aerul absorbit.

In momentul in care este folosit in incaperi cu temperaturi mai reduse, cum ar fi de exemplu, pivnitele, se va activa automat functia de dezghetare, iar apa rezultata in urma dezghetarii va fi colectata in acelasi recipient. Rezervorul cu fanta transparenta prezinta un plutitor cu semnalizare, iar cu ajutorul diodei luminescente veti sti cand rezervorul trebuie golit.

Tocmai pentru ca in momentul in care rezervorul se umple, aparatul se opreste automat, acesta poate fi folosit fara probleme si nesupravegheat. In plus, puteti conecta si un furtun extern de 1/2 toli direct in canalizare, iar aparatul va putea functiona atunci non-stop. In ceea ce priveste igienizarea rezervorului, este necesar ca dupa ce l-ati extras sa il dezinfectati cu apa fierbinte. Ar fi recomandat sa faceti acest lucru periodic, pentu a nu permite bacteriilor sa se dezvolte in mediu umed.

Dezumidificatorul Trotec TTK24E prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 10 litri/zi, fiind recomandat pentru incaperi cu suprafata de pana la 10 litri/zi. In plus, nivelul de zgomot produs este unul rezonabil, nedepasind 42 dB.

Totodata, discutam si despre un aparat economic, incadrat in clasa A, ce va inregistra un consum maxim de 250 W/h. Dezumidificatorul poate functiona in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius cu domeniul de functionare intre 30-100% u.r.

Agentul de racire utilizat este R134a, facand parte din grupa glimerilor, putand functiona si la presiune si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare.

Daca v-ati horatat sa achizitionat dezumidificatorul, va recomandam ca dupa ce ati primit produsul, sa il desfaceti si sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore. Este esential sa faceti acest lucru, pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze pe circuit, eliminand astfel riscul de a deteriora compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific. In cazul in care neglijati acest aspect si se intampla sa deteriorati compresorul, producatorii nu acorda garantie.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 29.8 cm lungime, 35.4 cm latime si 49.3 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 10 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK24E este un produs care isi face treaba foarte bine cat timp este folosit in parametrii indicati si, mai ales, respectand suprafata recomandata, aspect absolut esential. Cumparatorii confirma buna functionare a aparatului, declarandu-se multumiti. In ciuda faptului ca nu dispune de higrostat reglabil, aparatul reuseste sa se descurce onorabil, eliminand destul de rapid umezeala excesiva din locuinta. Il folosesc pentru mai multe incaperi si sunt foarte incantati de reusitele sale. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Trotec TTK24E

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Dezghetare automata
  • Dimensiuni reduse
  • Usor de transportat
  • Deconectare automata

Puncte slabe

  • Fara higrostat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *