Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Trotec TTK28E este un aparat foarte util in orice locuinta ce reuseste sa isi faca treaba eficient in incaperi cu suprafete mai mici. Reuseste sa indeparteze umiditatea excesiva din aer si sa retina eficient chiar si particulele de praf, alergeni si asa mai departe. Poate fi folosit pentru dormitoare, bai, dressing-uri, pivnite, centre de sport, spalatorii, birouri si asa mai departe, singura conditie fiind aceea de a respectiva suprafata recomandata, pentru care, practic, a fost proiectat.

Dezumdificatorul Trotec TTK28E este un produs realizat in Germania, fiind un model portabil, poate fi transportat cu foarte mare usurinta. In plus, beneficiaza de un maner de transport foarte confortabil.

In partea superioara, se afla panoul de control cu o interfata simpla si intuitiva, echipat cu taste de protectie la umiditate, cu ajutorul carora veti putea realizat toate setarile dorite, veti putea modifica nivelul de umiditate din aer sau activa diverse functii. O dioda luminescenta indica momentul in care functia de dezumidificare este activata. O functie extrem de utila este Defrost care presupune dezghetarea automata, atunci cand amplasam aparatul in spatii cu temperaturi mai scazute. Indicatorul Tank Full avertizeaza in momentul in care rezervorul este plin cu apa, aparatul deconectandu-se automat. Functia Auto restart implica reluarea automata a activitatii apartului in conformitate cu ultimele setari realizate, dupa o pana de curent.

Trotec TTK 28E display

Aparatul functioneaza in felul urmator: aerul umed este absorbit, iar cu ajutorul ventilatorului localizat in aparat, acestea este trecut peste un radiator cu aripioare ce are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina aparatului va raci radiatorului si, ulterior, aerul, rezultand fenomenul de condens. Toata umezeala este coletata intr-un recipient cu capacitatea de 1.8 litri. Aerul uscat eliberat are o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare decat cea absorbita, folosind caldura cedata de compresorul aparatului.

In momentul in care amplasam aparatul in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius, un rol crucial il are functia de dezghetare automata, care se activeaza doar atunci cand este cazul. Gheata topita este colectata in acelasi rezervor unde este adunat si condensul. Rezervorul cu fanta transparenta prezinta un plutitor cu semnalizare, iar prin intermediul diodei luminescente, vom fi avertizati cand rezervorul s-a umplut cu apa ori nu a fost introdus asa cum trebuie.

Trotec TTK 28E rezervor

Fiindca se poate deconecta automat atunci cand recipientul se umple cu apa, Trotec TTK28E poate fi utilizat fara probleme chiar si in spatii nesupravegheate. Mai mult decat atat, exista si posibilitatea de a conecta un furtun extern de 1/2 toli direct in canalizare pentru eliminarea condensului. In plus, pentru o igienizare optima a rezervorului, acesta trebuie extras periodic si dezinfectat cu apa fierbinte.

Dezumidificatorul Trotec TTK28E are o capacitate maxima de dezumidificare la temperatura de 32 de grade Celsius si 80%/24h de 10 litri, putand normaliza umiditatea unei incaperi cu suprafata de pana la 15 mp. Debitul de aer ventilat atinge 100 mc/h. mai mult decat atat, este un aparat destul de silentios care inregistreaza 43 dB.

Eficienta energetica este si ea foarte buna, fiind incadrat in clasa A, inregistrand un consum de maxim 270 W/h. Aparatul este prevazut cu un senzor cu higrostat ajustabil ce permite controlarea umiditatii aerului in mod automat. In momentul in care valoare setata este depasita, aparatul porneste automat, iar odata ce a fost atinsa, se deconecteaza automat. Poate fi folosit in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius cu domeniul de functionare 20-80% u.r.

Instalatia de filtrare prezinta un filtru lavabil care retine eficient particulele de praf, poluare si alergeni. Agentul de racire utilizat este R134a si face parte din grupa glimerilor, putand lucra si la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare.

Imediat ce ati primit aparatul, va trebui ca in maxim 24 de ore sa il puneti in functiune pentru ca  agentul frigorific sa se acumuleze pe circuit. Daca nu veti face acest lucru, riscati deteriorarea compresorului din cauza cantitatii nepotrivite de agent frigorific, iar in acest caz, firma producatoare nu acorda garantie.

Dimensiunile acestui model sunt de 30 cm lungime, 23.7 cm latime si 41 cm inaltime, avand o greutate de 11.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK28E este un dezumidificator foarte bun ce reuseste sa elimine eficient umezeala din locuinta, singura conditie fiind aceea de a respecta suprafata recomandata. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca este un aparat care isi face treaba cum promite. Sustin ca elimina foarte bine umezeala din aer, iar gradul de umiditate din incapere a scazut considerabil. Acest lucru este confirmat si de catre cei care sunt nevoiti, mai ales, in sezonul rece sa usuce hainele in casa. Pe multi i-a scapat inclusiv de igrasia excesiva din locuinta, iar geamurile nu mai sunt pline de condens. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Trotec TTK28E

9.6

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Deconectare automata
  • Filtru lavabil pentru praf, polen si alergeni
  • Usor de transportat
  • Auto-restart

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *