Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Trotec TTK54E este, fara indoiala, un aparat extrem de eficient si de util in foarte multe locuinte, rezolvand foarte usor problema umiditatii ridicate din aer. Aceasta poate avea consecinte nefaste atat asupra locuintei, cat si asupra sanatatii membrilor familiei. Este un aparat ce poate fi folosit in mai multe camere, intrucat rotile de transport din dotare permit realizarea acestui lucru extrem de usor.

Dezumidificatorul Trotec TTK54E este un aparat ce poate fi folosit in orice fel de incapere de la dormitoare, living-uri, bai, bucatarii pana la pivnite, sali de sport, birouri si asa mai departe. Este un produs ce face parte din portofoliul producatorului german Trotec reusind sa egaleze performantele multor firme cu renume de pe piata.

In partea superioara, aparatul prezinta un panoul de control prevazut cu iluminare LED, dar si taste cu protectie la umiditate, ce ofera posibilitatea reglarii umiditatii relative din incapere. Putem opri si porni oricand aparatul, putem mari debitul aerului pentru o dezumidificare mai rapida sau putem seta pentru a functiona in regim permanent. Functia Komfort permite reglarea automata a valorii umiditatii aerului in funcitie de temperatura din incapere.

O alta functie extrem de utila este cea de uscare a rufelor care va fi folosita foarte des in sezonul rece. Aceasta permite ca in doar cateva ore sa uscati hainele, fara a produce umiditate in casa.

De asemenea, acest aparat poate functiona fara probleme chiar si nesupravegheat, datorita functiei de deconectare automata, care deconecteaza aparatul in momentul in care se umple cu apa. Pe de alta parte, pentru o functionare continua, exista varianta de a conecta un furtun de 1/2 toli pentru eliminarea condensului direct in canalizare. In plus, pentru o buna igienizare a recipientului, se recomanda extragerea periodica si curatarea cu apa fierbinte.

Trotec TTK54E presupune un mod de functionare simplu: aerul din incapere este absorbit cu ajutorul ventilatorului din aparat, este trecut peste un radiator cu aripioare, dar care are temperaturi scazute. Agentul frigorific cu temperaturi scazute care circula prin serpentina radiatorului va raci aflat in exteriorul acestuia, rezultand in acest fel fenomenul de condens. Umezeala rezultata va fi adunata intr-un recipient cu capacitatea de  3 litri. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Trotec TTK54E recipient

Aparatul prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 16 litri pe zi, putand normaliza umiditatea unei incaperi cu suprafata de pana la 31 mp, cu o inaltime standard de 2.5 metri.  Debitul de aer este de 150 mc/h. In plus, este si un aparat destul de silentios inregistrand cel mult 46 dB.

In partea din spate, aparatul dispune in partea din spate de un filtru de aer foarte usor de detasat si de curatat. Acesta filtreaza parul de la animalele de companie, scamele, puful, praful, impiedicand dezvoltarea bacteriilor.

Este recomandata folosirea acestui aparat in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-32 de grade Celsius cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditatea cuprinsa intre 35 si 85% u.r.  Agentul refrigerant folosit este R134 a si face parte din grupa glomerilor, putand functiona la temperaturi si presiuni ridicate, fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare.

Va sfatuim ca dupa ce primiti dezumidificatorul, sa il puneti in functiune in cel mult 24 de ore, pentru ca agentul frigorific sa se poata acumula de pe circuit in compresor. In cazul in care nu tineti cont de acest lucru, exista riscul de a deteriora compresorul, iar in aceasta situatie producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 24.5 cm lungime, 35 cm latime si 51 cm inaltime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK54E este un dezumidificator foarte bun, cum de altfel, sunt cam toate produsele Trotec. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de el si sustin ca aparatul i-a ajutat sa scape definitiv chiar si de mucegai. De asemenea, il folosesc adesea pentru uscarea rapida a hainelor, mai ales ain sezonul rece. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Trotec TTK54E 

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie uscare rufe
  • Filtru par anomale, scame, puf, praf
  • Deconectare automata
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *