Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Trotec TTK69E este un aparat foarte util in orice locuinta unde exista reale probleme de umiditate ce ar putea avea repercursiuni destul de serioase. Poate fi amplasat in orice fel de incaperi, de la dormitoare, living-uri, bai, pivnite, dar si in spalatorii, birouri, centre de sport si asa mai departe. este un model ce face parte din portfoliul producatorului German Trotec, fiind lansat in 2017. Permite manevrarea si mutarea facila dintr-un loc in altul datorita rotilor de transport rezistente si a manerului ergonomic.

In partea superioara, aparatul prezinta un display digital cu ecran LED ascuns, unde va fi afisata temperatura si nivelul umiditatii relative. Panoul de control dispune de cinci taste senzitive si afisaj, benefiicind de urmatoarele functii: timer ce permite programarea pana la 24 de ore, reglare umiditate relativa a aerului, fan speed ce regleaza viteza de rotatie a ventilatorului care dispune de trei trepte de ventilare: 105 mc/h, 115 mc/h si 130 mc/h si indica prin trei diode luminescente treapta de ventilare accesata. De asemenea, putem activa functia de uscare rufe, putem accesa tasta mode cu patru functii care permite activarea functionarii continue a aparatului, spalatorie cu accelerare timp de uscare a rufelor, permanent fara higrostat, Quiet sau Smart. Prin intermedul sistemului Smart, nivelul de umiditate din incapere este redus semnificativ, functia de dezumidificare fiind reglata automat in functie de umiditatea din camera, dar si in functie de temperatura. Functia Quiet permite functionarea in regim de noapte, nivelul de zgomot produs fiind unul mai mic. Indicatorul Thank full ne antentioneaza in momentul in care rezervorul cu apa s-a umplut. Indicatorul Filter ne indica atunci cand filtrul este imbacsit si trebuie curatat. Functia de directie de suflare a aerului se poate regla, astfel incat sa putem directiona jetul de aer fara umiditate. Functia Memory permite memorarea setarilor realizate chiar si atunci cand apare o pana de curent. Mai mult decat atat, functia Child Lock permite blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu deregleze aparatul.

Trotec TTK69E display

De asemenea, aparatul dispune si de o clapa de directionare a aerului care se deschide in mod automat atunci cand porniti aparatul si se inchide tot in mod automat, atunci cand opriti aparatul. In acest fel, elementul de evacuare al aerului este protejat de praf. Functia de uscare rufe este deosebit de utile mai ales in sezonul rece, astfel ca in doar cateva ore, hainele vor fi uscate complet.

Modul de functionare al dezumidificatorului este urmatorul: aerul umed este absorbit cu ajutorul ventilatorului amplasat in dezumidificator, care va fi trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi scazute. Agentul frigorific cu temperaturi scazute ce circula prin serpentina radiatorului il raceste, rezultand astfel fenomenul de condens, apa fiind colectata in recipientul din dotare ce ofera o capacitate generoasa de 4 litri. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Atunci cand dezumidificatorul Trotec TTK69E este folosit in spatii cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius, atunci este foarte important sa stiti ca dispune de functia de dezghetare automata, care se va activa atunci cand condensatorul va fi acoperit cu un strat de gheata. Atunci, aparatul nu va trebui deconectat de la reteaua de energie electrica. De asemenea, dispune si de functia de deconectare automata, care in momentul in care rezervorul s-a umplut cu apa, aparatul se va deconecta automat. Pentru o functionare permanenta, exista si posibilitatea conectarii unui furtun extern de 1/2 toli in vederea eliminarii condensului in canalizare. Pentru o buna igienizare a cuvei, recomandam extragerea periodica a acesteia si dezinfectarea cu apa fierbinte.

Trotec TTK69E recipient

Trotec TTK69E prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de la 15 grade Celsius la 35 de grade Celsius si 80% / 24 h de 20 de litri pe zi, fara higrostat, avand capacitatea de a normaliza umiditatea dintr-o incapere cu suprafata de maxim 45 mp. Capacitatea de dezumidificare la 30 de grade Celsius si 80% / 24 h cu higrostat este de 18.7 litri pe zi.

Debitul de aer ventilat de aparat este de maxim 130 mc/h. Aerul circulat de aparat la o incapere cu o suprafata de 45 mp si cu o inaltime de 2.5 m prin aparat in cursul unei zile este de 27 de ori. De asemenea, este foarte important de mentionat ca nivelul de zgomot produs nu este deranjant, inregistrand cel mult 43 dB.

In ceea ce priveste consumul de resurse, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A, avand un consum maxim de 345 W/h. Aparatul dispune de un higrostat reglabil care permite controlarea permanenta a umiditatii din aer. Depasirea valorii de umiditate dorite, determina pornirea automat a aparatului. Indata ce umiditatea setata a fost atinsa, aparatul se deconecteaza automat. Trotec TTK69E poate fi utilizat in incaperi cu temperatura intre 5 si 35 de grade Celsius cu domeniu de functionare intre 40-80% u.r. Instalatia de filtrare prezinta un filtru lavabil pentru praf, polen si alergeni. Acesta se demonteaza usor pentru a fi spalat.

Agentul refrigerant utilizat este R134a si face parte din grupa glimerilor, lucrand la presiuni si temperaturi ridicate. Este recomandata ca dupa achizitionarea aparatului, dupa maxim 24 de ore sa porniti aparatul si sa permiteti agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. Daca nu veti face acest lucru, exista riscul deteriorarii compresorului din cauza cantitatii insuficient de agent frigorific in compresor. In aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 24.6 cm lungime 36.7 cm latime si 58.2 cm inaltime, avand o greutate de 14 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK69E este un aparat foarte bun, ce reuseste sa faca fata unei suprafete destul de mari. Clientii actuali sunt foarte incantati de el si sustin ca este foarte solid, usor de reglat si deosebit de eficient. Nu este zgomotos si adesea il folosesc si pentru uscarea rufelor, iar aceasta functie s-a dovedit a fi mai utila decat s-ar fi asteptat. Il folosesc pentru mai multe incaperi, datorita rotilor de transport si sunt foarte multumiti de felul in care isi face treaba. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.Trotec TTK69E

Pareri pe scurt: Trotec TTK69E

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Uscare rufe, Timer
  • Deconectare automata, Dezghetare automata
  • Capacitate mare
  • Directie de suflare reglabila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *