Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Vivax ACP-12CH35AEVI este un aparat de aer conditionat foarte modern si elegant, unul dintre marile sa avantaje fiind chiar design-ul absolut incantator. Nu foarte multe modele pun accent pe acest aspect, ceea ce pentru multi cumparatori este foarte important. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe informatii utile despre produsul in discutie!

Aparatul Vivax ACP-12CH35AEVI prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 30 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Beneficiaza de tehnologia Inverter ce joaca un rol foarte important, eficientizand activitatea aparatului. Astfel, compresorul va functiona gradual, atingand temperatura dorita mai rapid. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii energetice cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare este unul dintre cele mai performante de pe piata – Praf + Cold Catalyst + Bio. Capteaza eficient particulele fine de praf, poluare, polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, ofera ionizare aerului din incapere, indepartand mirosurile neplacute si purificand completand aerul.

Aparatul poate fi controlat fie prin intermediul telecomenzii, fie direct de pe smartphone datorita tehnologiei Wi-fi. Cea din urma varianta permite controlarea aparatului chiar si atunci cand nu va aflati la domiciliu.

Vivax ACP-12CH35AEVI are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire, dar si multe alte functii performante si utile:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii din aer prevenind formarea mucegaiului.
 • Clean – permite autocuratarea interna a aparatului, uscand vaporizatorul, astfel ca va preveni dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor.
 • Autodiagnoza – identifica imediat orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod specific fiecarei erori pe care il veti putea cauta in manualul de utilizare.
 • Dezghetare inteligenta – presupune activarea automata in timpul modului incalzire, pornind o data la 50 de minute timp de 10 minute.
 • Mute – dezactiveaza zgomotele de confirmare a comenzilor pe care le realizati.
 • Memorare pozitie flaps – memoreaza ultimul unghi setat inainte de oprirea sistemului de climatizare, refacandu-l dupa repornirea aparatului.
 • Eco – permite obtinerea de economii energetice de pana la 60%, putand fi folosita mai ales pe timpul noptii.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura dorita.
 • i Feel – transforma telecomanda in termostat de camera, transmitand constant feedback catre unitatea centrala.
 • 3D Airflow – permite aspirarea aerului din camera pe trei din laturile aparatului si vacuarea acestuia pe cea de-a patra latura la temperatura dorita.

De asemenea, este de apreciat si modul ultra-silentios de functionare, astfel ca pe cea mai puternica treapta de putere dintre cele 12 disponibile inregistreaza numai 36 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 89.7 cm lungime, 31.2 cm latime si 18.2 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 10 kg. Unitatea externa masoara 80 cm lungime, 33.3 cm latime si 55.4 cm inaltime, cantarind 29 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Vivax ACP-12CH35AEVI este un model deosebit, extrem de performant si eficient, care, din punctul meu de vedere, merita fiecare banut. Cumparatorii sunt si ei de aceeasi parere sustinand ca functioneaza excelent atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Apreciaza in  mod deosebit design ultra-elegant, diversitatea functiilor foarte performante, modul silentios de functionare, dar si prezenta tehnologiei Wi-fi. Sunt de parere ca reprezinta o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Vivax ACP-12CH35AEVI

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Numar mare de functii moderne
 • Tehnologie Wi-fi
 • Foarte silentios
 • Design elegant

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *