Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

VORTEX VAI-A2418FC este un model de aparat de aer conditionat ideal pentru suprafete foarte mari, ce vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii moderne, dar si cu kit de instalare inclus. Din punctul meu de vedere, este un model foarte avantajos, insa inainte de a lua orice decizie, te invitam sa afli cateva detalii utile.

Aparatul de aer conditionat VORTEX VAI-A2418FC este prevazut cu o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii de 24000 BTU/h, ceea ce il face excelent chiar si pentru suprafete mari. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ceea ce inseamna un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol important in activitatea aparatului de aer conditionat. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid, dupa care o va mentine cu un consum energetic redus. In plus, pe cicluri lungi se pot obtine economii cu energia electrica de pana la 40% comparativ cu un sistem de climatizare cu compresor clasic On/Off.

De asemenea, aparatul prezinta un sistem de filtrare performant ce are capacitatea nu doar de a capta particulele fine de praf, poluare si polen, ci retine si virusurile, bacteriile si mucegaiul, oferind o purifica completa a aerului.

VORTEX VAI-A2418FC poate fi folosit in orice sezon, fiind dotat atat cu functia de incalzire, cat si cu functia de racire. Totodata, aparatul este dotat si cu alte functii la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – pot fi folosite in orice sezon, fiindca vizeaza eliminarea umiditatii excesive din aer, impiedicand astfel formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intevale orare.
 • Auto-restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Auto-diagnosticare – detecteaza orice problema de functionare inca din stare incipienta intrerupand in mod automat activitatea aparatul. Ulterior, va fi afisat pe display un cod specific pe care il poti gasi in manualul de utilizare pentru a vedea despre ce este vorba.
 • Sleep mode – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit. Nu permite modificari bruste de temperatura si functioneaza in regim silentios.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid, ulterior, fiind suficienta doar mentinerea acesteia cu un consum redus de resurse.
 • Auto-curatare – vizeaza uscarea rapida a vaporizatorului in urma activitatii de racire, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa si sa creeze mirosuri neplacute.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza doar in cadrul functiei de incalzire, si se refera la pauze de scurta durata doar in cazul in care in unitatea interna se formeaza gheata, iar aceasta va trebui dezghetata in mod natural.

Nivelul de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de putere ajunge undeva la 60 dB. Nu este cel mai silentios aparat, insa aceasta valoare nu poate fi considerata suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Unitatea interna masoara 110 cm lungime, 23.5 cm latime si 33 cm inaltime, avand o greutate de 16 kg. Unitatea externa masoara 89 cm lungime, 32 cm latime si 67 cm inaltime, avand o greutate de 46 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

VORTEX VAI-A2418FC este un aparat de aer conditionat cu o capacitate mare de modificare a temperaturii, ceea ce il face potrivit chiar si pentru suprafete mai mari. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care reuseste sa isi faca treaba si sustin ca modu sau de functionare este ireprosabil. Este o alegere buna atat acasa, cat si la birou si apreciaza raportul calitate/pret avantajos. In plus, in pret este inclus si kitul de instalare.

Recenzii pe scurt: VORTEX VAI-A2418FC

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate mare de modificare a temperaturii
 • Kit de instalare inclus
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie pe Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *