Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light ACM-09FORS este un aparat de aer conditionat foarte convenabil prin prisma raportului calitate/pret, prevazut cu cele mai importante programe capabile sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie. In plus, nu va trebui sa mai cheltuiesti alti bnai cu instalarea aparatului, fiidca modelul in discutie vine la pachet cu kit de instalare inclus.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09FORS prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru incaperi cu suprafete cuprinse intre 12-18 mp. Bineinteles, aceasta valoare depinde si de inaltimea standard si de gradul de izolare al incaperii. Totodata, acesta este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ambele clase fiind considerate performante din perspectiva consumului energetic, deci ne asteptam la un consum redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in optimizarea activitatii aparatului. Datorita acesteia, compresorul isi poate varia turatiile in mod automat, pentru ca temperatura setata sa fie atinsa mai rapid, ulterior fiind doar mentinuta cu un consum redus de energie.  Pe cicluri lungi, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare chiar daca nu este capabil sa purifice in totalitate aerul, acesta reuseste sa retina eficient particulele de praf, poluare si polen. In plus, are avantajul de a fi lavabil, putand fi demontat foarte usor, astfel ca nu va fi nevoie sa il inlocuiesti periodic.

Aparatul are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire, putand fi folosit in orice sezon. In plus, acesta mai este prevazut si cu alte functii la fel de interesante si utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – elimina umiditatea excesiva din aer, principala cauza a formarii mucegaiului asigurand un climat placut si sanatos.
 • Timer – permite programarea aparatului pentru a functiona pe intervale orare prestabilite.
 • Sleep/Night mode – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Nu permite variatii bruste de temperatura, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Autodiagnosticare – detecteaza orice problema la nivel functional, inca din stare incipienta, intrerupand activitatea aparatului si afisand pe display un cod specific pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare. Detecteaza inclusiv scurgerile de freon.
 • Follow me – transforma telecomanda in termostat de camera, ce va transmite feedback constant catre unitatea principala in vederea mentinerii temperaturii dorite.

Pe cea mai puternica treapta de putere dintre cele trei din dotare, inregistreaza 53 dB. Nu este cel mai silentios model, insa, cu siguranta, valoarea respectiva nu este una suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 71.5 cm lungime, 19.4 cm laitme si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 6.8 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, alaturi de o greutate de 25.2 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACM-09FORS este un aparat avantajos ce ofera toate functiile de care ai nevoie pentru un confort sporit chiar si in perioadele caniculare. Clientii sunt multumiti de el si sustin ca isi face treaba eficient atat setat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Nu au identificat probleme de ordin functional, drept pentru care sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: Star-Light ACM-09FORS

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.0/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Kit de instalare inclus
 • Prevazut cu cele mai importante functii
 • Tehnologie Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *